Gratis

TeaHealth – Maak kennis met e-health, voor uzelf en een ander

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wooncentrum Helga (Leliezorg groep)

Hendrick Staetsweg 17

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

TeaHealth – Maak kennis met e-health, voor uzelf en een ander

Met digitale toepassingen in de zorg (e-health) kunt u zelf aan uw eigen gezondheid werken. Waar u vroeger lang in de wachtkamer van de dokter moest zitten, kunt u nu met deze toepassingen al heel veel zelf. Denk hierbij aan het zelf meten van de bloeddruk of het maken van een hartfilmpje. Ook zijn er veel apps die ondersteuning thuis kunnen bieden. Met een voedingsdagboek en een stappenteller houdt u bijvoorbeeld grip op uw eigen gewicht en vitaliteit.

De komende maanden organiseert Zorg van Nu van het ministerie van VWS in samenwerking met KBO-PCOB en regionale partners op 10 locaties in het land TeaHealth-bijeenkomsten. Een gratis High Tea met lekkernijen en leuke, laagdrempelige uitleg over e-health. Tijdens deze bijeenkomst staat kennismaking met de digitale mogelijkheden voor gezondheid, veiligheid en comfort in en om het huis centraal.

U bent van harte welkom tijdens deze TeaHealth-bijeenkomst, waar u zelf met uw tablet of smartphone aan de slag gaat met e-health.

Bent u iemand die digitaalvaardig is en vindt u het leuk om anderen te helpen? Kom dan zeker langs bij Teahealth. We geven graag aanvullende informatie zodat u zelf een TeaHealth kunt organiseren in uw regio.

De TeaHealth is gratis, goed bereikbaar maar de plaatsen zijn beperkt. U kunt zich aanmelden door op de groene registreer knop te klikken rechtsboven aan deze pagina. Als u graag taarten of koekjes bakt, dan bent u van harte uitgenodigd om deze mee te nemen tijdens de TeaHealth.

Graag zien wij u op donderdag 20 februari in wooncentrum Helga.

Met vriendelijke groet,

Het team van Zorg van Nu en Buurtwerk (Comfortwoning PA)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wooncentrum Helga (Leliezorg groep)

Hendrick Staetsweg 17

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen