Gratis

Team Prestatie Management met TMA (gratis workshop)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bar Beton Rijnsweerd

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samenwerken klinkt zo makkelijk, maar de realiteit is anders.

Een team dat elkaars talenten kent, gebruikt en de valkuilen accepteert presteert vele malen beter dan een team waarbij de individuele leden vooral op zichzelf gericht zijn. Een slecht functionerend team daarentegen kenmerkt zich door haantjesgedrag, elkaar van het werk afhouden, klagen over anderen en controlegedrag.

De effectiviteit van het team wordt voor 80% (onderzoek van Gallup) bepaalt door de manager als degene die verantwoordelijkheid draagt voor het team. Zelfsturende teams zijn minder afhankelijk van de managersrol, maar hebben daardoor wel veel moeite met het bepalen van de koers en het aanspreken van elkaar.

Ontdek tijdens deze gratis en actieve TMA Workshop hoe u door meer in te spelen op de drijfveren en talenten van de teamleden de samenwerking en afstemming kunt verbeteren en daarmee de prestaties van het team naar een hoger niveau kunt brengen.

De workshop is gratis voor team leiders, project managers en scrum masters. Maximaal 20 deelnemers.


Opzet van de workshop

De workshop wordt verzorgd door team-coach Carlijn Geerts en de oprichter van PRIMAN Talent Management Jan Prins

Voorafgaand aan de workshop ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor een korte drijfveren test en de mogelijkheid gerichte input (vragen of cases) voor de trainers in te brengen.

Tijdens de workshop zal Carlijn met de deelnemers ingaan op de 3 principes van effectief team management en deze op praktische en inspirerende wijze illustreren. Jan zal ingaan op de team prestaties vanuit het perspectief van integraal talent management.

Je gaat ook zelf aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak. En na afloop krijg je het het TMA Talent Game (twv €20) gratis mee naar huis zodat je jouw team kunt inspireren om talentgericht te gaan werken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een agenda. Je deelname is pas definitief na ontvangst van de bevestiging.

Ben je meer geinteresseerd in het realiseren van zelfsturende teams in een agile omgeving? Wellicht is de workshop over Agile talent management dan interessant voor je ? https://www.eventbrite.nl/e/tickets-agile-talent-management-met-tma-gratis-workshop-71638523753

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bar Beton Rijnsweerd

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen