Gratis

Team Prestatie Management met TMA (gratis workshop)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hightech Campus

High Tech Campus 1, The Strip

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samenwerken klinkt zo makkelijk, maar de realiteit is anders.

Een team dat elkaars talenten kent, gebruikt en de valkuilen accepteert presteert vele malen beter dan een team waarbij de individuele leden vooral op zichzelf gericht zijn. Een slecht functionerend team daarentegen kenmerkt zich door haantjesgedrag, elkaar van het werk afhouden, klagen over anderen en controlegedrag.

De effectiviteit van het team wordt voor 80% (onderzoek van Gallup) bepaalt door de manager als degene die verantwoordelijkheid draagt voor het team. Zelfsturende teams zijn minder afhankelijk van de managersrol, maar hebben daardoor wel veel moeite met het bepalen van de koers en het aanspreken van elkaar.

Ontdek tijdens deze gratis en actieve TMA Workshop hoe u door meer in te spelen op de drijfveren en talenten van de teamleden de samenwerking en afstemming kunt verbeteren en daarmee de prestaties van het team naar een hoger niveau kunt brengen.

De workshop is gratis voor managers, teamleiders, afdelingshoofden en project managers. Maximaal 20 deelnemers.


Opzet van de workshop

De workshop wordt verzorgd door team-coach Carlijn Geerts en de oprichter van PRIMAN Talent Management Jan Prins

Voorafgaand aan de workshop ontvangen de deelnemers een korte quiz en de mogelijkheid gerichte input (vragen of cases) voor de trainers in te brengen.

Tijdens de workshop zal Carlijn met de deelnemers ingaan op de 5 principes van effectief team management en deze op praktische en inspirerende wijze illustreren en oefenen met de groep op basis van de TMA Talent Game. in het tweede deel van de workshop zal Jan ingaan op de maximaliseren van team prestaties vanuit het perspectief van integraal talent management aan de hand de van TMA methode.

Dit spel met 44 talentkaarten TMA Talent Game (twv €20) wat wordt gebruikt in de oefeningen mag je na afloop gratis mee naar huis nemen! Zodat je jouw team kunt inspireren om talentgericht te gaan werken.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met een agenda. Je deelname is pas definitief na ontvangst van de bevestiging.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hightech Campus

High Tech Campus 1, The Strip

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen