€ 300

Team Training 'Zó tackle je een uitdaging!'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een online training met direct resultaat: verhoogde productiviteit, verbeterde samenwerking en klantenservice. De beste tijdsinvestering!

Over dit evenement

Veel korter en duidelijker dan deze training zal het niet worden! Binnen een uur weet iedere deelnemer welke stappen hij/zij wil gaan zetten.

Tot nu toe verliest iedere medewerker focus, energie en geduld zolang er zorgen en/of onzekerheden zijn over verschillende (persoonlijke) problemen. De problemen volledig 'thuis laten' lijkt niet haalbaar.

Deze training zal de productiviteit verhogen, de samenwerking verbeteren evenals de service naar de klanten cq de clienten. De deelnemers zullen, ieder voor zich, leren hoe ze een uitdaging kunnen tackelen. De deelnemers hoeven niets te delen met elkaar als ze dit niet willen. Het is een uiterst veilige manier van leren. Met een uiterst positieve uitkomst: een zeer duidelijk plan en positieve energie om aan de slag te gaan. Dit heeft direct effect op de werkvloer.

Trainingen van Ella de Jong: effectief, simpel en wijs.

PS Voor een team bestaande uit meer dan 6 personen, zijn er speciale aanbiedingen. Neem svp contact op via mail: e.dejong@elladejong.com

PSPS Ik hoor graag of u een andere dag / ander tijdstip prefereert! De tijden en dagen zijn 'random' gekozen. Mail naar: e.dejong@elladejong.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen