Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

TEDxAmsterdamSalon #1

Cliëntenbelang Amsterdam i.s.m. TEDxAmsterdam

Woensdag 17 oktober 2018 van 19:00 tot 22:00 (CEST)

TEDxAmsterdamSalon #1

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Salonticket 50 Tickets 17 okt. 2018 € 12,50 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel TEDxAmsterdamSalon #1

Evenementdetails

Een TEDxAmsterdamSalon is een evenement waarin we op de TED-manier sprekers aan het woord laten, een aantal TED-talks laten zien en een optreden bekijken. Bijzonder onderdeel is de nabespreking: wat heb je beleefd en wat vond je ervan, samen met de sprekers en onder leiding van onze presentator.

 

stigMAG
1 op 2 mensen krijgt gedurende zijn of haar leven te maken met psychische problematiek. 31.000 mensen in Nederland hebben geen vaste woon of verblijfplaats. In totaal zijn er in Nederland 2.000.000 mensen met verslavingsproblemen. Reden voor diverse organisaties in Amsterdam om de handen ineen te slaan en met het project stigMAG stigmatisering stedelijk onder de aandacht te brengen en te verminderen.

 

Erik Groot Kormelink presenteert ideeën voor hulpmiddelen op maat voor mensen met een fysieke beperking.

Sherry Jae Ebere vertelt over de obstakels die je als poliopatient en transgender moet overwinnen:
"Maak van een onwenselijke situatie een wenselijke situatie. 
Deze strijdlust heb ik te danken aan mijn achtergrond. Onbewust ben ik vaak aan het vechten om het hoofd boven water te houden. Dat heb je nou eenmaal nodig als je een beperking hebt. Het is een vorm van overleven. In dit geval gaan de woorden van Johan Cruijff goed op 'Elk nadeel heeft zijn voordeel'." 

Stippenlift speelt hartscheurende Depriwave.

Wijzigingen voorbehouden!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


DesignThinkers Academy
Nieuwe Leliestraat 13
1015 SH Amsterdam
Nederland

Woensdag 17 oktober 2018 van 19:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Cliëntenbelang Amsterdam i.s.m. TEDxAmsterdam

Cliëntenbelang Amsterdam is een onafhankelijke belangenbehartiger met als doel de kwaliteit van leven verbeteren van mensen met een psychische, lichamelijke of verstandelijke beperking, chronisch zieken, kwetsbare ouderen en mantelzorgers. Zij behartigen de belangen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, toegankelijkheid, vervoer, werk en inkomen. Daarbij staat de cliënt staat centraal. Zij gaan uit van uw kracht, niet uw beperking.

TEDxAmsterdam is organisator van het jaarlijkse eventement met dezelfde naam, dit jaar voor de tiende keer te houden in de Stadsschouwburg Amsterdam. Zij bieden een podium aan mensen met ideeën en insprirerende verhalen. Dit jaar jaar starten zij met Cliëntenbelang Amsterdam een reeks bijeenkomsten waarbij Amsterdammers uit de groep die Cliëntenbelang vertegenwoordigt dat podium krijgen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.