Gratis

Tegenlicht Meetup Gorssel - Samen in de voedseltransitie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

T Trefpunt

53 Molenweg

7213 XD Gorssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De duurzame voedselketen - Samen in de voedseltransitie

Over dit evenement

Het Nederlandse platteland is een broedplaats voor nieuwe initiatieven. Om de schade van klimaatverandering te beperken moet het landbouwbeleid radicaal op de schop. Maar wie gaat dat doen? Plattelandspioniers geven vorm aan nieuwe manieren van voedsel verbouwen, duurzaam leven en gemeenschapszin. Hoe zou de duurzame voedselketen er uit kunnen zien en wat kunnen wij als burgers hier aan bijdragen om de omschakeling te versnellen?

Plattelandspionier Tuinderij De Veldhof uit Joppe geeft een kijkje in de keuken van de duurzame landbouw. En raadslid van de gemeente Lochem Marleen van der Meulen (D66) legt uit hoe de gemeente Lochem zich inzet voor de duurzame voedseltransitie.

Het programma in Het Trefpunt in Gorssel begint om 19.30 uur en wordt rond 21.30 uur afgesloten. Na afloop is er een drankje en ruim gelegenheid om contacten met elkaar te leggen en informatie uit te wisselen. De entree is gratis. Belangstellenden om deze avond te ondersteunen kunnen contact opnemen via e-mail info@tuinderijdeveldhof.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

T Trefpunt

53 Molenweg

7213 XD Gorssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen