€ 361,79 – € 398,09

Meerdere data

Tekenmetertraining

Venster Acties en details

Vanaf € 361,79
€ 361,79 – € 398,09

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Praktische ondersteuning, handige tips en een duwtje in de rug om met tekenen in je werk te beginnen

Over dit evenement

Tekenmetertraining

Ben je net begonnen (of sta je op het punt van beginnen!) met tekenen in je werk en kun je daar praktische ondersteuning, handige tips en een duwtje in de rug bij gebruiken? En wil je eindelijk je eigen symbolenboek (aan)vullen, zodat je makkelijker en sneller kunt visualiseren wat je bedoelt? Kom dan tekenmeters maken in deze basistraining. We gaan op verschillende manieren aan de slag en we beloven je dat je tekenboek aan het einde van de dag VOL is.

Voor wie is de Tekenmetertraining?

Voor professionals 

  • die tekenen willen inzetten in hun werk, maar nog te weinig tijd hebben (genomen) om er mee te oefenen en er vertrouwd mee te raken;
  • die praktische tips en ondersteuning kunnen gebruiken om te tekenen met power en pit;
  • die veel tekenmeters willen maken en daarbij gericht aan de slag willen gaan met een eigen set visuals.

Dit leer je in de Tekenmetertraining

Je leert om de basis van het tekenen en hoe je dat kunt gebruiken om sterke tekeningen te maken die weergeven wat jij er mee wilt zeggen. Je leert tips en trucs om makkelijker te tekenen, en je werkt aan jouw eigen visuele bibliotheek.

Je leert NIET om praatplaten te tekenen, visuele gesprekken te voeren of visuele aantekeningen te maken. Dat kun je leren in onze trainingen Praatplaat TekenenVisuele Gesprekken of Visual Notes.

Na afloop

Tot een maand na afloop van de training heb je de mogelijkheid om ons via mail om feedback en tips te vragen over je tekeningen.Daarnaast ontvang je nog viermaal een wekelijkse e-mail met tips en oefeningen om ervoor te zorgen dat je blijft toepassen wat je geleerd hebt.

Praktisch

  • De training is op verschillende data van 10.00-15.00 uur
  • Voor onze trainingen tot aan de zomer geldt een aangepast aantal deelnemers (min. 3, max. 6). Deze training gaat door bij minimaal 6 deelnemers, er is plek voor maximaal 12 deelnemers
  • Locatie: Europalaan 2 in Utrecht* (voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving)
  • Inclusief: koffie en thee met lekkers, lunch, materialenset, tekenboek, handout en het Symbolenboek van de Betekenaar.

*Onder voorbehoud van steeds veranderende maatregelen die door de overheid worden gesteld, vinden onze training of live of per Zoom plaats. Indien een training via Zoom plaats vindt, wordt het tekenmateriaal en de handout per post toegestuurd.

In-company training op maat kan natuurlijk ook, neem daarvoor contact op.

Investering (prijzen zijn ex. BTW)

  • Early bird ticket: € 299,- (inschrijven tot 2 weken voor de training)
  • Normal ticket: € 329,- (inschrijven in de laatste 2 weken)

Op al onze training zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vind je hier. Door het kopen van een ticket ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden

Bovengenoemde prijs geldt bij bestelling én betaling binnen de aangegeven termijn. Wil of kun je niet online inschrijven en betalen, dan is inschrijving via een factuur mogelijk. Daar rekenen we €25,- administratiekosten voor. Bij afwijkende betalingsvoorwaarden van je organisatie, rekenen we de prijs van een Normal Ticket.

Na je aanmelding en betaling is annuleren niet meer mogelijk, wel kun je altijd iemand anders in jouw plaats naar de training laten komen.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen