€ 11,68

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater de Generator

36 Middelstegracht

2312 TX Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Thuis is waar je je veilig, begrepen en geliefd voelt. Een dak boven je hoofd, vrienden, familie. Thuis is een gevoel, het zijn geuren en geluiden. Thuis is wat je kent en vertrouwd voelt. Het is je ouderlijk huis of je liefdesnestje, want "home is where the heart is". Toch?

En wat als je voor je werk naar en ander land gaat? Of voor je geliefde naar een andere stad? Of dat je moet vluchten voor je veiligheid? En wat als je ontdekt dat wat je dacht je thuis was, nu niet meer zo voelt, en je je soms nog meer thuis voelt tussen vreemden? Wat nu geen vreemden meer zijn...

Kom op 12 April naar Tell Me More met het thema Home. Laat je verrassen door professionele en nieuwe vertellers op de maandelijkse storytelling avonden in Theater de Generator.

Met o.a. Milda Varnauskaite, Cara Taylor en Terra Norihiro Terazawa.

Kom luisteren naar professionele vertellers, nieuwe verhalenvertellers, muzikanten en meer. Verhalen die je doen glimlachen, verhalen die je in de war laten raken, verhalen die je op de een of andere manier raken en je aan het denken zetten. Welkom bij TELL ME MORE waar echt luisteren de sleutel is. Om zo inclusief mogelijk te zijn, zijn de avonden volledig in het Engels.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater de Generator

36 Middelstegracht

2312 TX Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen