€ 25 – € 99

Terugkijken 04-02-2021 - Arnold Bakker-Job crafting en playful work design

Venster Acties en details

€ 25 – € 99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zin en onzin binnen HRM - collegereeks over wetenschap en praktijk, waardevolle kennis en mythes

Over dit evenement

Kennis over effectief HR-beleid en instrumentarium lijkt voor het oprapen te liggen. In whitepapers, nieuwsbrieven, blogs en seminars proberen bedrijven je te overtuigen van de effectiviteit van hun aanpak. Die overtuigingskracht berust vaak meer op marketing en ideologie, dan op bewezen effect.

In deze collegereeks laten we wetenschappers aan het woord die gedegen onderzoek doen naar wat werkt en wat niet binnen HR. Praktijkprofessionals delen hun ervaring met de toepassing van een evidence based aanpak binnen hun organisatie.

Dit keer vindt het college plaats in het Veur Theater in Leidschendam en wordt tevens live gestreamd. Een beperkt aantal mensen kan in de zaal aanwezig zijn (afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen). De livestream is nog minimaal een maand terug te kijken.

Word ook lid van onze community op Linkedin: Evidence based werken voor hr-, loopbaanprofessionals en -coaches

Managementboeken die beloven dat medewerkers na toepassing van een aantal eenvoudige principes weer fluitend naar het werk gaan, happy workers zijn of passievol presteren doen het vaak goed in de ranglijsten. De praktijk is echter een stuk weerbarstiger en goed dat er daarom ook deugdelijk onderzoek is naar wat werkenden daadwerkelijk motiveert.


		Afbeelding van Terugkijken 04-02-2021 - Arnold Bakker-Job crafting en playful work design

Arnold Bakker is hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en heeft veel onderzoek gedaan naar proactief gedrag en bevlogenheid in een organisatiecontext. In dit college laat hij zien wat je kunt doen om het enthousiasme van medewerkers en hun werkplezier te versterken. Los van de hypes en gebaseerd op deugdelijk wetenschappelijk onderzoek.


		Afbeelding van Terugkijken 04-02-2021 - Arnold Bakker-Job crafting en playful work design

Richard Engelfriet studeerde Arbeid- en Sociale Zekerheidswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Engelfriet schreef onder meer de boeken ‘De Succesillusie’, ‘Hoe vang ik een rat?’ en ‘Zo simpel kan het zijn’. Columns schrijft hij voor onder meer het Algemeen Dagblad, Brabants Dagblad, managementsite.nl, nu.nl, b2bcontact.nl en deondernemer.nl. Hij is commentator voor BNR Nieuwsradio.

Tegenwoordig is hij vooral actief als gespreksleider en dagvoorzitter op congressen en geeft hij presentaties en lezingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator id Plein netwerk BV

Organisator van Terugkijken 04-02-2021 - Arnold Bakker-Job crafting en playful work design

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen