Gratis

Terugkomdag Taal/Rekenen/Wereldoriëntatie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Reinders Oisterwijk totaalleverancier onderwijsproducten en diensten

33 Sprendlingenstraat

5061 KM Oisterwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je een nieuwe methode gekozen? Kom dan naar de terugkomdag!

Na een welverdiende vakantie gaat u nu vol enthousiasme starten met uw nieuwe methode. Reinders biedt u de unieke mogelijkheid om al uw vragen hierover te stellen aan de uitgever zelf! Een methode aanschaffen is een traject wat vaak enige maanden tot zelfs een jaar in beslag neemt. Een invoering van een methode verdient even goed deze aandacht. Je haalt meer uit de methode en de onderwijstijd, daarnaast is bewezen dat een gedegen invoering leidt tot hogere opbrengsten. Deze terugkommiddag is dus een zeer waardevolle start in dat hele implementatietrajec. Ontvang een schat aan informatie over de methode en ga hier de volgende dag meteen mee aan de slag in uw klas!

Om iedereen evenveel kans te geven zijn vragen te stellen, vragen we u zich in te schrijven voor de methode waar u graag meer informatie over wilt, en de voorkeur voor een tijd (15.00 – 16.00 / 16.00 – 17.00) Ook een globale beschrijving van de vraag zou prettig zijn, zodat de uitgever kan inschatten of een dubbele afspraak nodig is en kan zorgen dat de juiste expert bij u aan tafel zit. Om nog meer waarde aan deze middag toe te voegen, zal er een inspiratiesessie plaatsvinden in de centrale hal die u vrijblijvend kunt bezoeken. Ook tussen de ontmoeting met de uitgever(s) en de sessie hoeft u zich niet te vervelen, u kunt andere gebruikers ontmoeten in het café, rondlopen in het inspiratiecentrum of de methodemarkt te bezoeken.


What’s in it for you?

  • Leerkrachten die reeds met een nieuwe methode aan de slag gingen komen bij elkaar om vragen te stellen, om ideeën en ervaringen uit te wisselen of om samen of onder begeleiding didactisch materiaal uit te werken.

  • Véél inspiratie op het gebied van taal, rekenen en wereldoriëntatie

  • Gezellige borrel


Programma

14.30 – 15.00: Inloop, ontvangst met koffie/thee

15.00 – 15.45: 15 minutengesprekken

15.45 - 16.15: Plenaire inspiratiesessie passend bij thema ‘Samen voor de klas’

16.15 – 17.00: 15 minutengesprekken

17.00 - 17.30: Borrel in het café

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Reinders Oisterwijk totaalleverancier onderwijsproducten en diensten

33 Sprendlingenstraat

5061 KM Oisterwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen