Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ministerie van VWS

Parnassusplein 5

2511 VX Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

SAVE THE DATE

De eOntbijten die in alle provincies hebben plaatsgevonden (laatste 12 april 2018), hebben voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport veel informatie opgeleverd. We nodigen jou als deelnemer van een van de eOntbijt sessies dan ook graag uit voor de interactieve terugkoppeling op donderdag 7 juni van 11:30 – 14:00 uur.

Erik Gerritsen (Secretaris-Generaal VWS) presenteert kort de resultaten die zijn opgehaald tijdens de tour langs alle provincies. Tijdens deze interactieve sessie (inclusief lunch) gaan we vervolgens met oud-deelnemers van het eOntbijt aan de slag om op basis van de resultaten vast te stellen wat er nodig is om e-health succesvoller te maken. Jouw advies, kennis en ervaring is van harte welkom en daarnaast is het een uitstekende kans om landelijk contacten op te doen op het gebied van e-health.

Meld je daarom snel aan via de groene registreer button rechts bovenaan deze pagina.

Let op: deze uitnodiging is strikt persoonlijk en alleen voor deelnemers aan eerdere eOntbijten. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is voor deze bijeenkomst, kun je je met maximaal één persoon per organisatie aanmelden.

Tot ziens op donderdag 7 juni in Den Haag!

Met hartelijke groet,

Team Innovatie & Zorgvernieuwing, Ministerie van VWS

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ministerie van VWS

Parnassusplein 5

2511 VX Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen