Tess Merlot - trioshow

Tess Merlot - trioshow

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Strandpaviljoen De Staat

Strand Zuid 4 Strand Slag 10

2583 ZZ Den Haag

2583 ZZ Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Tess Merlot - zang | Guillaume Marcenac - piano | Lars Visscher - accordeon

Over dit evenement

“De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde sloeg de bliksem in.” Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met originals van Brel, Piaf en Aznavour en eigen werk.

Gemotiveerd om haar passie te delen en culturen samen te brengen, bracht Tess in 2017 met les Moutons haar eerste EP Chansons pour non-francophones uit. In 2019 zong ze haar eigen Mon Paris in een bomvol Paradiso en in de eerste maanden van 2020 tourde ze met haar band langs uitverkocht zalen van PAARD in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht. In 2021 zag debuutalbum Laissez-moi’ het levenslicht, waarvan de singles L’histoire de notre amour, Une romance d’été en La Haye regelmatig op de Nederlandse radio te horen zijn.

Of Tess nu optreedt met een heel orkest of in een kleinere bezetting, ze doet dit met een onweerstaanbaar joie de vivre en de ballen om de ongecastreerde versie van chansons te laten horen. Het mag ingetogen en mooi zijn, maar het mag ook robuust zijn, grotesk. En keer op keer blijken de oerkrachten van het chanson een magnetisme te bezitten van heb ik jou daar: meezingen, tranen in de ogen en gelukzalige koppen over de volle breedte.

Kortom: Tess Merlot past in elke setting waar het geen ramp is als er wijn wordt gemorst.

Photos: Anna Yakovleva

www.tessmerlot.com | www.facebook.com/tessmerlotmusic | www.instagram.com/tessmerlotmusic | www.twitter.com/tessmerlotmusic | www.youtube.com/tessmerlotmusic

Afbeelding van Tess Merlot - trioshow

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen