Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Regenboogfabriek

Voorhoeveweg 7

6006 Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 30 juni komen we weer samen voor een zweethutceremonie met vrouwen, in Weert.
Een dag waarin er alle ruimte is om te zijn, te genieten aan het vuur en onze beslommeringen van alle dag los te laten. Nieuwe energie op doen, je laven aan het contact tussen vrouwen, ontspannen, opladen en zakken in de warme bedding van een liefdevol en stevig team.

De zweethut, ook wel 'baarmoeder van de Aarde' genaamd, is een diep reinigende, oeroude en vitaliserende ceremonie.Gedragen door het duister en de bedding van de hut, de magie van de stenen en het vuur komen we los van tijd, verplichtingen, maskers en overtuigingen om onszelf ten diepste te ontmoeten.
Een zweethut ceremonie geeft nieuwe openingen, verbindingen en transformatie. Zij brengt ons thuis bij onszelf en bij Moeder Aarde.Nog niet eerder meegedaan? Lees hier meer
Wat moet je meenemen? Lees hier meer
Nog steeds vragen? Stuur een WhatsApp naar 0646253451De Rite of the womb is onderdeel van de zweethutceremonie tijdens deze dag.
De Rite of the Womb is de 13de inwijding van de Munay-Ki. Deze inwijding is ontstaan voor alle vrouwen wereldwijd. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het Vrouw Zijn. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen.

We zijn te gast op het terrein van de Regenboogfabriek in Weert, waar de zweethut op een intieme plek in het bos staat. Aankomst is vanaf 9.30 en om 10u gaan we beginnen. We hanteren geen strikte eindtijd en proberen zo min mogelijk met de klok te werken.Lekker Indian Time, onthaasten, genieten.

Er is plaats voor 14 vrouwen en er is ruimte genoeg in de zweethut om te liggen.
Je bijdrage voor deze dag is 90 euro, inclusief maaltijdsoep, koffie thee en fruit. We houden een potluck voor de lunch.

We hopen je te ontmoeten op 30 juni om er samen met jou een heerlijke dag van te maken. Welkom!

Annet van der Linden: Watergieter/ceremonieleider www.transvuurmatie.nl

Zijn de tickets op of wil je graag een andere keer komen zweten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte http://www.transvuurmatie.nl/aanmelden/
Datum en tijd

Locatie

De Regenboogfabriek

Voorhoeveweg 7

6006 Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen