Uitverkocht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Westersingel 16

3014 GN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aan het boek My Master Plan - Brand Idea Work Book zijn twee workshop-avonden gekoppeld.

De workshops zitten vol tips & tricks die je direct op je eigen bedrijf / merk toe kunt passen. Tijdens deze avonden zullen een aantal casussen behandeld worden om jou te laten zien hoe je ideeën eenvoudig naar de praktijk kunt vertalen. Er is ruimte om vragen te stellen (deze zullen plenair besproken worden) en er zullen een aantal korte opdrachten behorende bij het boek behandeld worden.

Voor deze avonden is geen voorkennis vereist. We raden je aan het boek mee te nemen zodat je er tijdens deze avonden in kunt werken. Het maakt níet uit of je al begonnen bent met het werkboek of niet. Je werkt op je eigen niveau aan jouw eigen bedrijf.

Tijd: 20:00 -21:30 uur, inloop vanaf een kwartier voor aanvang. (Uitloop tot 22:00 uur voor vragen, mogelijkheid om te netwerken, etc.)
Locatie: Westersingel 16, 3014 GN Rotterdam. (Indien de deur gesloten is svp bellen naar Syl: 06-48015220)

Workshop deel 1 en deel 2 worden beide vier maal aangeboden. Je kunt zelf kiezen welke twee data je met elkaar combineert. Deelname aan de workshops is gratis en vrijblijvend, maar uitsluitend voor mensen die het boek in hun bezit hebben. Het is niet mogelijk restitutie of compensatie te krijgen wanneer je om welke reden dan ook niet aan een workshop deel hebt kunnen nemen.

Mocht je vooraf nog vragen hebben, neem dan svp contact op via syl@firestarter.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Westersingel 16

3014 GN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen