Gratis

THDV Business Event 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Auditorium

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
'Sterke relaties; zo doe je dat!' is het thema van dit Business Event met Jos Burgers.

Over dit evenement

In 2019 organiseerde THDV een zeer succesvolle businessbijeenkomst over het thema ‘Betekenis’ met sprekers als Piet Mars (AFAS) en Ben Tiggelaar (auteur, coach, gedragswetenschapper).

De editie van 2020 gaat dieper in op de veranderingen die nodig zijn om een onderneming betekenisvol te laten zijn. We focussen op sterke relaties, omdat deze nodig zijn om een betekenisvolle en succesvolle onderneming op te bouwen. Hoofdspreker is Jos Burgers, hij deelt zijn visie op succesvol leiderschap en het versterken van relaties. Jos Burgers is auteur van bestsellers als 'No Budget Marketing', 'Geef nooit korting!' en 'De Wet van Snuf'. Hij is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en gespecialiseerd in strategie, marketing en klantgerichtheid.

Andere inspiratiemomenten worden verzorgd door Hans Groeneboer (auteur, coach, spreker), Herman Zondag (AFAS), Gert Hutten (THDV) en Simone Schoemaker (THDV). Ook is er ruimte voor prachtige en verrassende muziek.

Over het thema

De samenleving verandert; mensen zijn steeds meer op zoek naar zingeving en betekenis. Het huidige systeem gericht op economische groei en steeds toenemende welvaart voldoet niet meer. Het is van belang dat bedrijven hun betekenis kunnen verwoorden voor hun klanten, de maatschappij en hun eigen werknemers. Dit geeft richting, trotse werknemers en mensen die zich sneller willen verbinden aan het bedrijf. Mensen werken dan niet meer alleen om geld te verdienen maar vooral omdat ze zich herkennen in het bedrijfsverhaal. Klanten willen daarom met deze onderneming zakendoen en niet met hun concurrenten. Zo creëer je liefhebbers van jouw unieke verhaal. Het bedrijf bouwt aan betekenis en heeft relaties met anderen als nieuwe waarde. Bedrijven die betekenis creëren voor hun werknemers zijn succesvol en dragen bij aan een betere maatschappij. Sterke relaties zijn in dit proces essentieel; zij zorgen voor verbinding, betekenis en zingeving.

Voor wie

CEO’s (middel en grote bedrijven), hoger- en middenmanagement, zzp’ers.

Toegang

Inschrijven is verplicht, de toegang is verder gratis.

We zien je graag!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AFAS Auditorium

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen