The Brave Show - 1st edition!

The Brave Show - 1st edition!

Venster Acties en details

€ 23,64

Datum en tijd

Locatie

TOBACCO Theater

75-87 Nes

1012 KD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

The Brave Show: een theatervoorstelling vol ontboezemingen en ontmoetingen. Met optredens van schrijver Irene Campfens & muzikant Ilonka Ory

Over dit evenement

Programma

Muziek, literatuur en ontmoeting komen samen in TOBACCO theater Amsterdam. Auteur Irene Campfens vertelt aan de hand van haar boek Gedialogeerd hoe haar eigen tegenslag en eenzaamheid haar (weer) in contact heeft gebracht met anderen.

Irene nodigt Ilonka Ory uit om tijdens deze editie het podium te betreden. Ilonka is een door de wol geverfde theatermaker en singer-songwriter. Ze maakt Nederlandstalige muziek over echte dingen: het leven en alles wat daarbij hoort. Recht uit het hart, met een rauw randje.

Wat je krijgt

  • Theatervooorstelling artiest Ilonka Ory en muzikanten
  • Lezing en Q&A auteur Irene Campfens
  • Een waardevol cadeau voor jezelf of een ander
  • Tips en inspiratie voor werk en persoonlijk leven

Waarom jij hierbij wilt zijn

Voel je welkom. Laat je inspireren door andermans verhalen. Ontmoet nieuwe mensen. Doe een greep in de grabbelton en neem een mooi cadeau mee naar huis. Leer jezelf en anderen kennen. Ervaar waarom sociaal contact superfood is voor jouw brein en je complete ‘zijn’.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

TOBACCO vind je in de bekendste theaterstraat van Amsterdam: de Nes. In het hart van de stad en goed bereikbaar met het OV, de auto, fiets en te voet. Metro- en tramstation en parkeergarage Rokin liggen op 1 minuut lopen afstand, het Centraal Station op slechts 15 minuten lopen. Parkeerkaarten nodig? Reserveer dan nu voordelig je parkeerplaats bij Q-park Waterlooplein. Dat is slechts 13 minuutjes lopen naar de Nes.

TOBACCO is toegankelijk voor mindervaliden. Een lift en toilet op de zaaletage is aanwezig.

Tickets

Koop nu je ticket via Eventbrite. Een ticket kost €22,50 excl. servicekosten. Daarvoor krijg je toegang tot het evenement, optredens van theatermaker Ilonky Ory en schrijver Irene Campfens, mag je een greep in de grabbelton doen en krijg je 1 gratis drankje. En niet onbelangrijk: je krijgt waardevolle tips en cadeaus mee naar huis én legt nieuwe verbindingen voor het leven.

Delen met vrienden