€ 35

THE BREAKFAST CLUB | Food for your mind

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Atelier Stichting Creatief Herstel

Huis ter Heideweg 10

3705 LZ Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Heb jij zin in verandering? Kom dan naar deze inspiratie ochtend! Een ochtend voor meer geloof in jouw (te) gekke zelf!

Over dit evenement

Ben jij op zoek naar change?

Of het nu gaat om een nieuwe baan, een nieuwe hobby uitdokteren, lekkerder in je vel zitten, je droomman vinden...Het begint allemaal bij jou.

Bij jou en hoe je naar de situatie kijkt. Hoe je mind er tegenaan kijkt. "Kan ik dat wel?", “Ja, maar ik ben misschien wel te oud", " oh maar dadelijk lukt het me niet", "Dat gaat me echt teveel energie kosten", "Maar waar begin ik?!" Een waterval van gedachten. Druk kan het zijn daarboven, dat weet ik :). `En misschien heb jij wel een stortvloed aan andere gedachten...

Maar waarom zou je daar alles op baseren? Wat als het je energie oplevert? Wat als het je vrijheid geeft? Wat als het je nieuwe mensen oplevert? Wat als het je joy brengt? Wat als het wel een succes wordt? Wat als je je droombaan vindt?

Als jij diep van binnen voelt dat je toe bent aan verandering, dan verdien je die change! Je moet alleen wel zelf die kans pakken.Dus heb jij zin om jouw 'change' in gang te zetten? Kom dan naar deze inspiratieboost ochtend! Een ochtend gevuld met oefeningen, lachen, delen, eerlijk naar jezelf kijken...Alles om jou met een inspirerend "I go for it!"-gevoel naar huis te laten gaan.

Wie is Astrid?

The Breakfast Club is een initiatief van mij, Astrid (noem mij maar As :)). Als Mental Coach help ik je graag bij een positieve mindset, een grotere dosis zelfvertrouwen en een sterker geloof in jezelf! Hoe? Door jou bewust te maken van je mind. Dat doe ik graag met oefeningen, verhalen en humor :). Verwacht dus geen uren luisteren en ellenlange werkboeken. Wat wel? Een fijne ervaring die je in beweging zet.

Naast small editions organiseer ik een paar keer per jaar een XL edition met toffe gastsprekers die mij inspireren. Ook deze events vind je op Eventbrite.

Waar moet je zijn?

Zaterdag 21 maart

Locatie: Atelier bij Stichting Creatief Herstel, Zeist

Programma:

09.30u – 10.00u - Breakfast

10.00u – 12.30u - Food for your Mind

Kosten: € 35,00

€ 10,00 per ticket gaat naar Stichting Creatief Herstel. Omdat ze hier geweldig werk doen voor dames die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Gun jezelf deze break :). Dat ben je waard toch?

Wat is in de prijs inbegrepen?

> Inspiratieboost om jou in beweging te zetten

> Een andere kijk op jouw kijk :)

> Ontbijt met lekkere belegde broodjes en croissantjes

> Onbeperkt koffie, thee en water

> Fijne contacten en een leuke reminder voor thuis

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Atelier Stichting Creatief Herstel

Huis ter Heideweg 10

3705 LZ Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen