€ 48,40 – € 114,95

THE BREAKFAST CLUB XL | Waar gaat jouw vuurtje van fikken?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Werkwarenhuis

20-24 Tramkade

5211 VB 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Ben jij op zoek naar waar jouw vuurtje van gaat fikken? Laat je 31 januari inspireren door Mabel van The New Business Women!

Over dit evenement

FIND YOUR FIRE

Zo, dat klinkt lekker Amerikaans, BAM. Wij Nederlanders zijn vaak meer van het genre; Doe maar gewoon normaal, niet te gek. Maar weet je in iedereen brandt een vuurtje (of beter gezegd een heel kampvuur ;)). Een vuurtje voor datgene waar jij echt passie voor hebt! En ja dat raken we onderweg in de waan van ons bestaan wel eens kwijt...

Zo gaan we van een groot kampvuur over in een dovend vlammetje…Het gevoel van leegte, moe zijn, geen voldoening, geleefd worden. En dan word je op een dag wakker en denk je: “ Voor wie doe ik dit in hemelsnaam?!”

Tja. En dan. Dat is stap 1 als je het mij vraagt. Bewust van het feit dat je zo je leven niet meer wil leven. Maar wat dan wel? Het gevoel dat er geen andere opties zijn of dat jij ze in ieder geval niet ziet…Maar je wil ook niet verder in wat en hoe je het deed. Want immers als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. En dat kan zomaar frustratie, weinig energie en weinig joy zijn. Help. Dat klinkt redelijk kak. Maar 1 geluk; verandering is een optie! Halleluja. Is het makkelijk? Nou niet altijd. Maar weet je, die eerste stap...that's all.

Echt het begint bij 1 kleine stap, buiten je comfortzone. Zo begon het voor mij 1 jaar geleden ook met een morning session bij The New Business Women met Mabel & Crystal. Ik had mijn baan opgezegd, wilde het allerliefste voor mezelf beginnen, maar had geen idee wat. Ik wist sowieso niet echt waar ik nu energie van kreeg.

En toen gebeurde er daar op die ochtend al hele bijzondere dingen. Wauw. Ik voelde ineens zoveel power en had zin om zelf een reis aan te gaan van nieuwe mogelijkheden. En die lagen ook echt op persoonlijk vlak. Het voelde zo goed dat ik besloot om me in te schrijven voor de Academy van 3 maanden. En wat dat deed voor mij? Vertrouwen en geloof in mezelf, de durf om voor mezelf te starten zonder dat alles “af” is, loslaten van heeeel veel dingen. En dan ga je je leven ineens heel anders ervaren. Whoopie!

Ik ben dus ook mega enthousiast dat Mabel mijn gastspreker is op deze editie! Want, men, als er iemand vol fire anderen kan inspireren, dan is het Mabel.

Wie is Mabel van The New Business Women?

Mabel is Lifestyle en businesscoach. En samen met Crystal hebben zij het bedrijf; The New Business Women. De afgelopen 5 jaar zijn honderden ambitieuze vrouwen er dankzij onze programma's en methode achter gekomen wat hen écht gelukkig maakt. Zij hebben hun Purpose in Life ontdekt en hun leven getransformeerd naar een leven waarin het klópt. Onze methode is uniek en combineert life- en businesscoaching. Wij geloven in een holistische aanpak en combineren de kracht van jouw bewustzijn met je onderbewustzijn, zodat je daadwerkelijk manifesteert waar jij van droomt. We laten je ervaren dat je krachtiger bent dan je ooit hebt gevoeld! Al meer dan 6000 vrouwen hebben de impact inmiddels ervaren.

We hebben veel mee gemaakt sinds de start van ons bedrijf; geleerd van de beste leermeesters op aarde, volle online programma's, uitverkochte events met honderden vrouwen, ons enorm spiritueel en zakelijk ontwikkeld, genomineerd voor verschillende awards, waaronder de regeringsprijs voor Emancipatie. Oh en gelachen, héél véél gelachen!

Wat is in de prijs inbegrepen?

> Inspiratie, waardoor jij gaat voelen waar jouw vuurtje van gaat fikken

> Energieboost; om dingen anders te gaan doen, je ideeën te gaan uitvoeren of bepaalde keuzes te maken

> Croissantjes en Lemon cake (little sweet breakfast)

> Onbeperkt koffie, thee, jus en water

The Breakfast Club is een initiatief van mij, Astrid (of As voor jullie :)). Ik ben dit gestart omdat ik graag toffe ladies wil helpen aan een positievere mindset, een grotere dosis zelfvertrouwen en een sterker geloof in jezelf! Zodat jij gewoon lekker jezelf kan zijn!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Werkwarenhuis

20-24 Tramkade

5211 VB 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen