The Code Club Connect - meetup ICT Infrastructuur

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

The Code Club Connect - meetup ICT Infrastructuur

Maak kennis met IT en technologie op deze informatiebijeenkomst en leer IT bedrijven kennen. Wie weet is de IT sector iets voor jou!

Door BITS foundation

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 29 mrt. 2023 13:30 - 18:00 CEST

Locatie

De Uitvindfabriek Terheijdenseweg 64 4816 AA Breda Netherlands

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Altijd al geïnteresseerd geweest in ICT infrastructuur en connectiviteit, maar je wil daar graag meer over weten? Je onderzoekt of deze sector jouw nieuwe carrièrekansen kan bieden als installateur, engineer, consultant, applicatiebeheerder, service/support medewerker, security expert of een andere gave rol/baan?

Kom dan kennis maken met mensen die al actief zijn in IT en Technologie. Zij kunnen je er alles over vertellen en natuurlijk gaan we samen aan de slag met interactieve workshops en presentaties.

13.30u Ontvangst en bezoeken stands van werkgevers, opleiders en intermediairs

14.00u Kick off

14.15u Workshops & Presentaties

16.30u Kennismaken & Speed dates bij de stands op de expovloer

17.00u Network Drinks!

18.00u Afronding

Kasperksy Kaspersky is het grootste particuliere cyberbeveiligingsbedrijf ter wereld. Ze bestrijden cybercriminaliteit en volgen de strengste normen voor professionele integriteit en transparantie. Kaspersky beschermt ruim 400 miljoen gebruikers en 240.000 bedrijven. Opgericht in 1997.

Tijdens het event leggen ze je graag meer uit over hun security rol binnen de ICT-infrastructuur van organisaties. Daarbij kun je in hun F1 Simulator kijken of je een snelle tijd kunt neerzetten!

Allinco ‘Welkom in ons netwerk’ Wij zijn Allinco. Betrokken IT-specialisten met een passie voor uitdagende netwerkvraagstukken. Van onderwijs tot industrie en hospitality tot MKB. Overal implementeren wij innovatieve, hoogwaardige technologie. En ja, we zijn een beetje eigenwijs. We geloven namelijk in wat we doen: zorgen dat onze klanten maximaal kunnen presteren door een IT-omgeving die perfect aansluit op hun behoefte. We denken graag mee over ieder detail en staan altijd voor elkaar klaar. Want ons streven is dat we elkaar continu beter maken. Nu en in de toekomst. Dat noemen wij Welkom in ons netwerk

Axis Als marktleider op het gebied van videobewaking ontwikkelen en levert Axis innovatieve netwerkoplossingen die de beveiliging en bedrijfsprestaties verbeteren. Axis is opgericht in 1984 en ons hoofdkantoor is gevestigd in Lund, Zweden. We zijn met ongeveer 4.000 medewerkers in meer dan 50 landen. In samenwerking met duizenden technologie- en systeemintegratiepartners zetten we ons in om een ​​slimmere, veiligere wereld mogelijk te maken.

Tijdens het event laten ze een aantal van hun oplossingen zien en vertellen ze je graag meer over hun visie op security.

Ruckus & Alcadis Voor de hardwerkende mensen is 'goed genoeg' netwerken niet toereikend. Ze hebben netwerken nodig die voldoen aan de veeleisende behoeften van hun organisatie. Ruckus bouwt en levert samen met partners als Allinco doelgerichte netwerken die presteren in de moeilijke omgevingen van de industrieën die ze bedienen. Samen stellen we onze klanten in staat om uitzonderlijke ervaringen te bieden aan de gasten, studenten, bewoners, burgers en werknemers die op hen rekenen.

Alcadis is partner van Ruckus in de Benelux. Met hun professional services en trainingen ondersteunen wij partner als Allinco met het realiseren van al hun INFRA (Wi-Fi en Switching) projecten.

Datacenter Global-e Apparatuur in een veilige, betrouwbare en duurzame omgeving. Met de beste verbindingen in Zuid Nederland. Wij zorgen voor de ideale omstandigheden voor je netwerk- en serverapparatuur. Hoe wij dat doen vertellen wij je graag!

IT Academie Is de IT wat voor jou? Via de IT Academie leiden wij je op voor je eerste stappen in de wereld van de IT. Middels een praktijkgerichte opleiding van verschillende trainers uit de IT sector leren wij jou hoe je de functie van servicedesk moeiteloos uitvoert.

Je behaald erkende certificaten en in combinatie met jouw leer/werkervaring zorgen wij voor een leuke baan!

IT Zaken Wij zijn als IT bedrijf gespecialiseerd in Servicedesk diensten en de IT-infrastructuur. Wij denken niet in problemen maar zoeken in alles een uitdaging.Wij bieden een passend advies en IT oplossing voor elke organisatie, groot of klein. Dit doen wij zowel vanuit ons kantoor als op klantlocatie. Wij staan dicht bij onze klanten en bieden medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen.

BRYXX BRYXX speelt vooral in op de groeiende vraag naar IT Infrastructure Automation (in marketing ook wel eens kortweg omschreven als DevOps). We begeleiden onze klanten in hun traject naar meer en betere automatisatie (Infrastructure as Code en Configuration Management), dat doen we op project basis maar ook op pure consultancy/detacherings basis.

Daarnaast ligt onze expertise ook in het uitwerken van een strategische visie voor de klant en het opbouwen van de roadmap om daar te geraken. Dan spreken we vooral over de business kant van het verhaal. Onze slagzin is altijd “Process over tooling”. Dus we vertrekken ook altijd vanuit dat verhaal. Hoe (her)organiseer je je IT afdeling om meer te halen uit de technologieën die je al hebt. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen efficiënt zijn werk klaar krijgt.

Tot slot hebben we onze Managed Services tak. Daarin monitoren en onderhouden we de volledige middleware laag van onze klanten (vanaf het OS tot de applicatie) en de automation platformen. Dat doen we met ons team van experts op een 24/7 basis. Daarin zitten automation, Middleware/Application server, database en algemene sysadmin experten.

Organisatie van het event: Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het IT netwerk The Code Club ism West-Brabant werkt door en Werkgevers Servicepunt West-Brabant. Er worden foto's/video's gemaakt tijdens het event. Op voorhand wordt de deelnemerslijst gedeeld om te zorgen dat er zoveel connecties met elkaar worden gemaakt. Door het bestellen van een ticket stem je hiermee automatisch in.

We kijken er naar uit om jou woensdag 29 maart te ontmoeten!

Over de organisator

Georganiseerd door
BITS foundation

Wij geloven in bijeenkomsten waar we aan de slag gaan met technologie, programmeertalen, IoT en robots.

De verkoop sluit binnenkort
Gratis