€ 23

The Confidence Workshop: versterk je veerkracht & zelfvertrouwen!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online via Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


⚡️
Wil jij een rotsvast vertrouwen in jezelf ontwikkelen en juist groeien van uitdagingen die op je pad komen?
⚡️


Leer tijdens een inspirerende middag wat je nodig hebt om jouw veerkracht en zelfvertrouwen te versterken, zodat je durft te kiezen voor jouw eigen pad.

✨We zitten in een gekke periode met z'n allen. Het is een periode dat veel moois met zich meebrengt, maar ook onzekerheden en angst kan oproepen. Mijn missie is om samen met jou opzoek te gaan naar hoe jij ervoor kunt zorgen dat je ook nu in je kracht blijft staan. Je krijgt van mij verschillende tools vanuit de positieve psychologie mee, zodat jij kunt gaan ervaren wat voor jou werkt. Voor iedereen werkt weer wat anders. Tijdens de workshop gaan we opzoek naar jouw ideale mix.


✨De ingrediënten waarmee wordt gewerkt is veerkracht en zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen en veerkracht helpen je om effectiever om te gaan met stress, tegenslagen en uitdagingen. Je gaat je ook lekkerder van in je vel zitten, omdat je weet wat je waard bent. Geen uitstelgedrag, lage eigenwaarde en twijfels die jou tegen houden. In een volle wereld dat constant veranderd en ons uitdaagt om meer te doen en meer te zijn is het aan ons om dicht bij onszelf te blijven. Het vraagt moed, zelfvertrouwen en veerkracht om constant te kiezen voor hetgeen dat goed is voor jou. Stel je eens voor hoe dat eruit ziet: je kiest voor je eigen pad, straalt van zelfvertrouwen en als er uitdagingen voordoen reageer jij zelfbewust en krachtig.


Dit is voor jou als je:

- ruimte wilt om met jezelf te verbinden op mentaal en spiritueel vlak,
- problemen effectiever wilt oplossen,
- verschillende tools wilt krijgen die je op elk moment kunt inzetten om je zelfvertrouwen en veerkracht een boost te geven
- en je op een duurzame manier je veerkracht en zelfvertrouwen wilt ontwikkelen.


Hoe ziet de middag eruit?
- We starten met een meditatie waarin je in contact maakt met jezelf.
- Je maakt kennis en verbindt je online met like-minded mensen. Doordat echte verhalen aan bod komen kun je van elkaar leren en raak je geïnspireerd.
- Je leert verschillende manieren hoe je je veerkracht en zelfvertrouwen kunt versterken.
- Je gaat aan de slag met tools die jouw veerkracht en zelfvertrouwen versterken, zodat je zelf kunt ervaren wat voor jou werkt.


Extra’s :
- Een hand-out, zodat je alle informatie op een rijtje hebtWat anderen zeggen:

''Wat
mij voornaamste is bijgebleven is van The Confidence Boost Workshop is de fijne groep mensen en de fijne, ontspannen sfeer die er hing. Helga laat je vanaf het begin op je gemak voelen. Ik heb zelden meegemaakt dat ik mij ergens gelijk op mijn gemak voelde binnen een groep en dat ik mijn ervaringen durfde te delen. Ook heb ik veel geleerd van de workshop. Daarna durfde ik ook veel sneller om uit mijn comfortzone te stappen en heb ik stappen gezet die ik daarvoor nog niet durfde te zetten. De tools gaan mij zeker verder helpen in het dagelijks leven!''
-
Birke Wobbels

''Helga's kracht is dat ze precies de juiste tools geeft, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Het samenwerken met Helga heeft ertoe geleid dat ik mezelf ben gaan accepteren voor wie ik ben. Ik heb mezelf beter ook leren kennen en geleerd om mijn eigen beste vriend te zijn.'' - Jason Stuard


Details:
Wanneer: zaterdag 18 april
Tijd: 13:30-16:00 uur (virtuele inloop vanaf 13:15 uur)
Waar:  via Zoom (stabielere versie van Skype)
Invesering: 23,- (speciale try-out prijs)

Omdat dit de eerste keer is dat The Confidence Workshop online wordt gegeven, geniet je van een speciale try-out prijs. Nadat je je kraartje via
Eventbrite hebt aangeschaft, ontvang je een link met de inloggegevens voor Zoom.


Wil je hier graag bij zijn? Koop dan nu je ticket, want het aantal plekken is beperkt i.v.m. interactie. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Heb je vragen over de workshop? Stuur een berichtje, ik beantwoord deze graag.

Met veel liefde,
Helga

T: 06 31 57 52 02

E: helga@theconfidencejourney.nl
W: www.helgamorais.nl
I: @Helgamorais

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online via Zoom

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen