Gratis

The Conservation Starter - vrijdagmiddagborrel

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Commons Restaurant The Hague

11 Hoefkade

2526 BN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Conservation Starter - vrijdagmiddagborrel

Sluit elke laatste vrijdag van de maand aan bij de duurzame themaborrel gehost in restaurant The Commons en georganiseerd door De Prael en The Student Hotel Den Haag.

Naast dat er gezellig geborreld kan worden, wordt er ook een wisselend thema aangedragen om te bespreken onder het genot van een drankje. De eerste Praelbieren zijn gratis te proeven!

Het thema van vrijdag 23 februari:
De Prael vertelt over de nieuw te openen brouwerij in Den Haag, de manier waarop zij sociaal ondernemen en hun missie om een inclusieve arbeidsmarkt te creëren.

Start conversing and conserving!


Info

Datum: vrijdag 23 februari
Tijd: 17:00-19:00 uur
Locatie: The Commons Restaurant Den Haag
Toegang: gratis


De Prael

De Prael is een sociale onderneming die staat voor meer dan alleen bier. De brouwerij is in 2001 opgericht door Arno en Fer omdat zij vinden dat de huidige arbeidsmarkt niet inclusief is. Hij is niet in staat om mensen toe te laten treden die niet zomaar kunnen starten. Vanwege psychische problematiek of andere redenen. De Prael vindt dat iedereen wél mee moet kunnen doen, die dat wil. Heerlijk bier is daarvoor het middel.

The Student Hotel

The Student Hotel is vastberaden om innovatieve faciliteiten en kleurrijke ervaringen te creëren die de manier waarop we leven, werken en reizen kunnen herwaarderen en de betekenis van wat een ‘student’ maakt een nieuwe dimensie geeft. Met negen hotels, acht in aanbouw en 41 te openen in 2021 streeft The Student Hotel ernaar om de grootste Complete Connected Community voor co-leven en co-werken te zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Commons Restaurant The Hague

11 Hoefkade

2526 BN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen