€ 29

The Era of Purpose

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paradiso Noord - Tolhuistuin

2 IJpromenade

1031 KT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe maak je je leven betekenisvol? Hoe overstijg je oppervlakkige en materialistische neigingen en vind je jouw eigen purpose, jouw eigen richting?

We zitten als mensheid in een waanzinnige technologische versnelling. Een tsunami van zich exponentieel ontwikkelende technologie komt op ons af. In de praktijk gaan we naar een wereld van overvloed maar ook een wereld van massawerkloosheid. Daardoor wordt zingeving en zelfontplooiing voor mensen, leiders en organisaties belangrijker dan ooit.

Joel aan ’t Goor schetst de megatrends op het vlak van technologie en zingeving en komt uit bij vragen als: Wie ben jij? Hoe wil je werkelijk de jaren die jij op deze wereld mag rondlopen besteden? Verwacht een ontspannen setting en heldere inzichten. Over de wereld én jezelf. Drankjes, hapjes én muziek zijn inbegrepen.

Begeleider deze middag is psycholoog en bedrijfskundige Joel aan ’t Goor. Hij is oprichter van Project Insides en daarnaast CEO van Business Leaders (het grootste sector overschrijdende netwerk voor CEO’s van grote en middelgrote bedrijven in Nederland en België) dat hij op zijn 29e startte. Zijn kracht ligt in de combinatie van een diepe kennis van mensen, ondernemerschap en business. Hij daagt je uit verantwoordelijkheid te nemen en daadwerkelijk zelf achter het stuur te gaan zitten van je geluk, creaties, relaties en de maatschappij waar je in leeft. Volgens hem de weg naar een mindblowing bestaan, zakelijk succes én een betere wereld.


Website: www.projectinsides.com
FB event: https://www.facebook.com/events/145631992668436

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paradiso Noord - Tolhuistuin

2 IJpromenade

1031 KT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen