€ 8,49 – € 35,27

The Exclusive Designer-Vintage Sale - 10th edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The College Hotel

1 Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 1 december 2018 blaast Designer-Vintage 10 kaarsjes uit en dat vieren wij met de exclusieve Designer-Vintage Sale! Deze feestelijke 10e editie van de Sale vindt plaats in The College Hotel in Amsterdam. De gehele begane grond van dit prachtige hotel wordt omgetoverd tot een waar Designer-Vintage walhalla.

Naast een selectie van de mooiste pre-owned-with-love items uit onze online boutiques, vind je nog veel meer grote namen gedurende deze dag. Salon Heleen Hülsmann, Unique.designerbags, Vintage-United en L’Étoile de Saint Honoré zullen onder andere aanwezig zijn met hun prachtige vintage designer items van merken als Chanel, Dior en Louis Vuitton. Ook Freddy's Vintage en Today's Vintage nemen deze dag de mooiste pareltjes uit hun collectie mee.

Heb jij altijd al dat tweed jasje van Chanel willen hebben? Justin Weijgers neemt zijn mooiste collectie mee naar The College Hotel. Voor een perfecte Gucci of Hermès tas kun je natuurlijk terecht bij 035-Vintage. Of kom de prachtige collectors items van Chanel passen, voelen en ruiken bij de stand van Chanelvintage. Thrift Shop Amsterdam, de verborgen schat van de beroemde Albert Cuyp-markt, is er deze keer ook bij.

Dit is maar een selectie van de standhouders. Ben jij nieuwsgierig wie er nog meer mee zullen doen aan de Sale? Houd de website in de gaten want we maken die snel bekend!

Wil jij zaterdag 1 december ook niet aan je voorbij laten gaan? Koop dan hier je tickets. Voor slechts € 9,95* kan jij de hele dag genieten van de mooiste Chanel, Hermès en Louis Vuitton tassen. Ben je van plan om met je vriendinnen te komen? Bespaar ruim 6 euro en koop voor €32,50* een groepsticket. Een groepsticket geeft toegang voor 4 personen. Blijf op de hoogte via ons Facebook-event voor de laatste updates.

* prijzen zijn excl. servicekosten

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The College Hotel

1 Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen