Gratis

The Future of Care: Healthy & Independent Living

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Boerentoren 23ste verdieping

Schoenmarkt

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Happy Aging, DSP Valley, Flanders Bio en The Argonauts nodigen je uit op deze info-avond over de toekomst van de zorg en ons leertraject naar Silicon Valley van 11 tot 18 november 2017.

Programma

De rol van Barco in de zorg van morgen
Danny Deroo, Director Product Management bij Barco Healthcare, vertelt het verhaal van een patient met risico op hartfalen in 2025. Aan de hand van dit voorbeeld gaat Danny in op de uitzonderlijke uitdagingen van Barco en het volledige landschap van zorg georiënteerde diensten. Technologie en continue innovatie zijn belangrijke bouwstenen om de zorg van morgen waar te maken, maar zeker niet de enige...

Nieuwe zorgmodellen van de toekomst

Dr. Peter Willems, mede-oprichter van Cubigo, doet het pro-actieve zorgmodel van de toekomst uit de doeken. Health technologie, preventie apps, participatie en partnerships tussen overheid, zorginstellingen en bedrijven staan hierbij centraal.

Waarom investeren in kwalitatieve dienstverlening in de zorg?
Jan Lagast (Participium), investeerder-ondernemer-ingenieur, houdt een pleidooi voor de centrale rol die diensten zullen blijven spelen in de tevredenheid van de zorgbehoevende, los van nieuwe technologie. Precies daarom gelooft Jan dat er in Vlaanderen en in Europa veel ruimte is voor service-gerichte investeringen die de kwaliteit van de zorg kunnen bevorderen.

Leertraject naar Silicon Valley van 11 tot 18 november rond de toekomst van de gezondheidszorg
Tenslotte licht Joost Thurman (The Argonauts) een tipje van de sluier op van ons leertraject “healthy & independent living”. Daar gaan we ontdekken, zien en leren wat technologie voor onze zorg kan betekenen en duiken we in de wereld van wearables, implantaten, connected health, self- diagnostics en virtual reality. Meer info: http://www.theargonauts.be/healthy-independent-living

Na deze sessies volgt een Q&A over de toekomst van de gezondheidszorg met de sprekers.

Uiteraard sluiten we deze infosessie af met een hapje en een drankje.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Boerentoren 23ste verdieping

Schoenmarkt

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen