Gratis

The Future of Corporate Reporting 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de middag van 29 maart brengen we leiders vanuit wetenschap, overheid en bedrijfsleven samen om te informeren, uitdagen en discussiëren over Integrated Reporting. In de zesde editie van The Future of Corporate Reporting staan we stil bij vragen als "hoe verbeter je de transparantie van je rapporteringsproces?" en "hoe geef je concrete invulling aan Integrated Reporting en Thinking?"

In de vorige editie, bekijk hier de video, deelden experts van AkzoNobel, NS en Philips hun ervaringen met de praktische invulling van Integrated Reporting. In de komende editie blikken we wederom op de toekomst, en delen sprekers van onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Erasmus Universiteit, Rotterdam School of Management hun visie.

We kunnen inmiddels twee sprekers bevestigen:
Hugo von Meijenfeldt, Nationaal Coördinator implementatie van de Sustainability Development Goals (SDG’s) vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hugo neemt ons mee in zijn visie op de implementatie van de 2030 UN Sustainable Development Goals (SDG’s) en hoe bedrijven en overheid hierin kunnen samenwerken.

Steve Kennedy, Academic Director MSc Global Business and Sustainability at Rotterdam School of Management, Erasmus University. Zijn laatste onderzoek is gericht op hoe duurzaamheidsstrategieën vertaald kunnen worden tot een succesvolle innovatie en de verandering van future-ready sustainable bedrijfsmodellen. Steve neemt ons mee in zijn bevindingen. This Session will be held in English.

De overige sprekers en het volledige programma zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen