Gratis

The Future of Us - Goes Digital

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een innovatief event over de energietransitie en circulaire economie. Een dynamisch online event met sprekers en netwerkmogelijkheden.

Over dit evenement

Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), het meest duurzame bedrijvenpark van Nederland, vindt op vrijdag 11 september a.s. het congrestival The Future of Us - Goes Digital plaats. Een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Inspirerend programma

Dagvoorzitter Raymond Reesink neemt je online mee naar de toekomst. Interessante sprekers als Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris), Gerald Naber (Global Commitment) en Ine Stultjes (Auping) vertellen onder andere over de energietransitie, innovatieve technologieën en duurzaam materiaalgebruik. Jan Jonker (Radboud Universiteit) presenteert zijn nieuwste boek ‘Duurzaam ondernemen’ en razende reporter Jan Douwe Kroeske gaat langs bij de HAN, startups uit het programma Orion en ondernemers van Boost. Ook de situatie waarin we ons nu bevinden laten we niet ongeroerd: hoe kom je duurzaam de coronacrisis uit? Welke innovaties hebben juist nu het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie? Tot slot is de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs met Jan Terlouw – live vanuit zijn woonkamer.

Gratis tickets

Kortom, dit wil je niet missen: bestel je gratis ticket en doe mee! Tijdens het online event kun je vragen, opmerkingen en ideeën inbrengen via de chatfunctie en is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen