The Gatsby Party

Venster Acties

The Gatsby Party

Honderd jaar na de Roaring Twenties keert The Gatsby Party terug, klaar om de uitbundigheid, decadentie en vrijheid opnieuw te vieren.

Door Bar 1672

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 8 apr. 2023 21:00 - zo. 9 apr. 2023 03:00 CEST

Locatie

Bar 1672 | Restaurant, wine & cocktailbar 15 Gedempte Zuiderdiep 9711 HA Groningen Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Bar 1672 organiseert op 8 april The Gatsby Party

Honderd jaar na de Roaring Twenties keert The Gatsby Party terug, klaar om de uitbundigheid, decadentie en vrijheid opnieuw te vieren. Gatsby himself zal je verwelkomen op dit decadente, fun-tastische, glamoureuze en sexy (met een knipoog) all-night event. Onze dj zal voor je dansplezier een daverende mix van Vintage en Retro muziek draaien. Van Swing via Rock & Roll tot Disco!

De festiviteiten beginnen om 21:00 op zaterdagavond 8 april. Bar 1672 is een perfecte achtergrond voor een avond van vervoerende elegantie, vrolijkheid en misschien zelfs een beetje ondeugendheid. Een op het tijdperk geïnspireerde cocktailkaart is speciaal voor dit evenement ontwikkeld.

Gasten worden uitgenodigd om de hele nacht te genieten in hun black tie en flapper geïnspireerde outfits terwijl de Champagne vloeit, en de macarons worden geserveerd. Het programma is een combinatie van Live optredens, dj sets en meer. Een exclusieve speakeasy-ervaring biedt iedereen toegang tot een casino en een extra bar met exclusieve champagnes.

Dus doe dit jaar met ons mee en laat je innerlijke Jay en Daisy vrij. Je zult dit spectaculaire evenement niet willen missen.

Over de organisator

Georganiseerd door
Bar 1672

In het hart van de binnenstad Groningen, waar voorheen de schepen hun handel dreven en wat nu bekend staat als het Gedempte Zuiderdiep, vind je Bar 1672; een bar waar heerlijke dranken en gerechten zorgen voor onvergetelijke tijden met als hoofdingrediënt een rijke artistieke geschiedenis.

Vanaf € 11,50