€ 495

The GrowthCLUB - "90 Dagen Planning"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mix Creative Coworking

Arendstraat 16

1223 RE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
GrowthCLUB is jouw kans om even van een afstand naar jouw bedrijf te kijken. Samen met jou maken we een succesplan voor de komende 90 dagen.

Over dit evenement

Wat is GrowthCLUB?

Wat als u één dag in de drie maanden uit uw bedrijf zou kunnen stappen om op een laser-focussed manier bepalen over wat u moet doen om uw bedrijf te laten groeien?

GrowthCLUB is een 90-daagse planningworkshop. We zullen u inspireren en helpen om een ​​stapsgewijs, praktisch, relevant en op maat gemaakt actieplan voor de komende 90 dagen op te stellen, gericht op meer winst voor uw bedrijf. Op het einde van uw eerste GrowthCLUB krijgt u een duidelijk beeld van waar uw bedrijf over 90 dagen zal zijn en een stappenplan om u daar te krijgen.

Wat kun je verwachten van het bijwonen van GrowthCLUB?

In GrowthCLUB wordt u getraind in strategieën die u helpen uw tijd onder controle te krijgen, duidelijk te zijn over uw prioriteiten en u uitrusten met de mindset en hulpmiddelen die u nodig hebt om uw doelen op te stellen en te bereiken. Tegen het einde van deze actievolle dag, heb je een duidelijke focus op waar je bedrijf zal zijn na 90 dagen, evenals loopt u weg met uw concrete zelf-gemaakte roadmap om je daar te krijgen.

"It's good to be in control!"

Wie zal er nog meer zijn?

Gelijkgestemde bedrijfseigenaren die serieus bezig zijn met hun bedrijf en die meer winst, meer tijd en meer uit het leven willen. Sommige deelnemers zijn vaste klanten die werken met een van onze Business Coaches. Andere deelnemers nemen regelmatig deel aan GrowthCLUB om zich te concentreren op hun bedrijfsplanning en ervoor te zorgen dat ze elk kwartaal hun plannen concreet voltooien. En sommige deelnemers zullen voor de eerste keer op GrowthCLUB zijn. In welke fase u ook bent en of u een reguliere klant bent of gewoon nieuwsgierig om dit te bekijken, u bent verzekerd van een warm welkom.

Voor wie bedoeld?

GrowthCLUB is speciaal ontworpen voor bedrijfseigenaren en senior managers . Zij gaan het meeste profijt hebben van de dag. Veel ondernemers kiezen ervoor om een ​​of twee van hun senioren te nemen. Het helpt vaak om meer dan één persoon van een bedrijf mee te nemen, omdat het het gemakkelijker kan maken om op die dag plannen te maken en om terug te komen op kantoor om de plannen uit te voeren. Aan jouw de keuze, alleen of met ander personeel mee te komen.

Is dit alleen voor grote bedrijven?

GrowthCLUB kan elke bedrijfsgrootte ten goede komen, maar de beste resultaten zijn afkomstig van bedrijven die al zijn gevestigd en een team hebben opgezet. Er is een grote variëteit in sectoren en de variëteit maakt het interessanter, en goed voor het uitbreiden van ons scala aan zakelijke contacten. Veel van onze deelnemers vinden overeenstemming en eindigen met het verkopen aan elkaar of samenwerken op andere manieren, het is een extra voordeel.

Hoe ziet de Agenda eruit ?

09.10 - 09.30 Inloop/Netwerk - koffie, thee, fris.

09.30 - 10:45 Bewezen Strategieen om: prioriteiten te stellen, tijdscontrole te realisen, de juiste mindset te cultiveren ,uw doelen bepalen en te bereiken.

10.45 - 11.00 Pauze

11.00 - 12.00 Vervolg van "Bewezen Strategieen" .

12.00 - 13.00: Lunch

13:00 - 13:45 Zaal Reflectie - uw laatste 90 dagen: wat is er allemaal gebeurt?

13.45 - 13.00 : Inleiding en training hoe uw 90 dagen planning te maken

13.00 - 14.30: Opstellen van uw 90 dagen plan.

14:30 - 14:45: Koffie break

14:45 - 16.00 Vervolg "Opstellen van uw 90 dagen plan"

16.30 - 17.00 Discussie, uw eigenaarschap brief naar uwzelf, en sluiting.

17.00 - 17.30 Social & Drinks

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mix Creative Coworking

Arendstraat 16

1223 RE Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen