€ 16,92 – € 27,41

The House of Bols Cocktail Experience met Dansmeisjes

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

House of Bols Cocktail & Genever Experience

12 14 16 Paulus Potterstraat

1071 CZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Dansmeisjes in Amsterdam is dé community voor vrouwen in Amsterdam, waar gelijkgestemden van 25 t/m 35 jaar gezellig met elkaar op stap gaan

Over dit evenement

Aloooohaaa Queen!

Dansmeisjes in Amsterdam is dé community voor vrouwen in Amsterdam, waar gelijkgestemden tussen 25 t/m 35 jaar elkaar ontmoeten en de leukste avonden uit beleven. Het concept staat bekend om haar leuke feestjes, borrels en avondjes uit in Amsterdam. Deze keer heben wij voor de locatie House of Bols gekozen!

The House of Bols Cocktails Experience

Smaken komen tot leven in de verschillende ruimtes van de House of Bols Cocktail & Genever Experience. ‘Discover the art of flavor’!

Voel, proef, ruik en ontdek welke geheimen schuilen achter de beste cocktails van de wereld, tijdens deze interactieve Cocktail & Jenever Experience in House of Bols kom je hierover van alles te weten, te proeven en te ruiken.

Samen kunnen wij genieten van overheerlijke cocktails in de revolutionaire Spiegelbar, elkaar beter leren kennen in de Lounge en als klap op de vuurpijl ……..een waanzinnige performance met DJ en Live Performance van onze special guest Shamira Van Ilha.

Ben jij een vrouw tussen 25 en 35 jaar? Kom jij uit (de omgeving van) Amsterdam of ben je er gewoon graag voor gezelligheid? Sluit gezellig aan en verrijk je netwerk met net zulke fantastische vrouwen zoals jij zelf!

Het vergroten van je netwerk met gelijkgestemde vrouwen in Amsterdam, is nog niet eerder zo leuk geweest! Onder het motto #Girlsjustwannahavefun, kijken we er dan ook naar uit om deze magistrale avond met jou samen te beleven. Hierbij is ook alvast een heerlijke cocktail vanuit ons inbegrepen.

Dikke liefs!

Team Dansmeisjes in Amsterdam

Natuurlijk doen we dit volgens alle richtlijnen van de Nederlandse overheid, zodat wij jullie een veilig bezoek aan kunnen aanbieden. Wil je meer weten over de maatregelen die we nemen om jou veilig te verwelkomen? Check ze hier hier. Mocht je vragen hebben over je ticket(s) of over de maatregelen die we nemen, kijk dan op de contactpagina van House of Bols en scroll naar beneden voor de veelgestelde vragen of stuur een email naar samira@nightlifeticket.com.

© Dansmeisjes in Amsterdam is onderdeel van Amsterdam Nightlife

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

House of Bols Cocktail & Genever Experience

12 14 16 Paulus Potterstraat

1071 CZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen