Verkoop beëindigd

The International Festival of Oriental Culture and Theatrical Art EDITION I...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Vroone

C.D. Vereekestraat 74

4421 CE Kapelle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

• Theatrical Belly Dance Festival wordt op 26 januari 2019 georganiseerd in Kapelle, provincie Zeeland, Nederland, waar het toerisme een belangrijke activiteit is. In het voorjaar, zomer en herfst, de stranden zijn een populaire bestemming voor toeristen. De nieuwe editie wordt in de vorm van Musical opgesteld! Geschikt voor kinderen en volwassenen!
• Het belangrijkste doel van het festival is om de kunst en cultuur van het Midden-Oosten en andere etnische dansen (Arabisch, Turks, Indianse, Spaanse, Argentijnse, Afrikaanse etc) te promoten.

• Dansoptredens op het mooie professionele podium van ca 70m² met een fantastisch LED-verlichting bieden veel pleasante emoties.

• De cultuur van de Oriëntaalse dans blijft het belangrijkste element van dit dansfestival waar veel elementen worden geintegreerd uit verschillende genres, gemoderniseerd en beïnvloed door het toevoegen en het combineren van etnische, klassieke en moderne dans. Dit is waar Oost en West met elkaar ontmoeten en beide dansculturen mengen. Dit is Fusion ...

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Vroone

C.D. Vereekestraat 74

4421 CE Kapelle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen