€ 5

The Kick #23 - For good

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Karibu Café

330 Oudenoord

3513 EX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het is tijd voor de 23e editie van The Kick! Op donderdag 6 december strijken we neer bij hotspot Karibu Café in Utrecht, gevestigd in het erfgoedgebouw aan Oudenoord 330. Deze editie heeft het thema: FOR GOOD.

De wereld verbeteren! Dat willen we tegenwoordig allemaal. Maar het doen is een tweede. Onze vier sprekers voor de komende editie van The Kick vechten voor positieve verandering. Van wereldwijde problemen, tot alledaagse dichtbij huis. Ze creëren communities, dagen je uit uit je bubbel te komen en lopen tegen bijzondere vragen aan. Ethische vragen die zo nieuw zijn, dat we er eigenlijk nog geen antwoord op hebben. Nieuwsgierig geworden? Scoor een ticket en zet 6 december in je agenda!

DE SPREKERS

Manon van Hoeckel: Een zeer getalenteerd social designer die ontmoetingen ontwerpt. Met haar werk zorgt ze ervoor dat mensen elkaar vaker tegenkomen in de openbare ruimte en dat vreemden met elkaar in gesprek gaan. Misschien ken je haar van ‘Luisterruit’ en ‘In Limbo Embassy’. (VPRO toekomstmakers, Dutch Design Award winnaar)

Richard van der Laken: gelooft dat je design kan gebruiken om de maatschappij te transformeren. Met What Design Can Do biedt hij een podium voor het impact van design en in zijn nieuwe boek, Designing Activism, staan designers centraal die vechten voor een betere wereld. (What Design Can Do, Design Activism)

Wiebe Audenaerd: HKU-er, U CREATE Talent en de ontwerper van de ethiekmachine. Je hebt hem misschien al voorbij zien komen bij Dutch Design Week, maar nu komt hij tijdens The Kick vertellen over zijn machine en hoe deze bijdraag aan de vrijheid van de designer. May I ask you a question?

Julia Janssen: grafisch designer en onderzoeker. Bedrijven verdienen aan onze data. Waarom werkt dat niet andersom? Julia onderzoekt het eigendomsrecht van data en bedacht een systeem om van data een valuta te maken. (The Attention Fair was te zien op DDW, ontving o.a. funding van SIDN fund for innovative internet projects)

TICKETS
Een ticket voor The Kick scoor je voor 5 euro, en daar krijg op de avond zelf wat te snacken en twee dankjes voor terug. Een soort borg dus, zodat we zeker weten dat je erbij bent!

TIJD
De deuren openen om 17:30 uur en vanaf 18:00 uur starten we met de eerste spreker. Zorg dat je voor 18:00 binnen bent.

We hebben er zin in, tot 6 december!

The Kick
Greenberry / Born05 / Kaliber Interactive

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Karibu Café

330 Oudenoord

3513 EX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen