The Kick #26 - Eat this!

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Filmcafé Utrecht

90A CAB-Rondom

3534 BE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Helaas moeten we jullie melden dat The Kick #26 van 12 maart NIET doorgaat.

Over dit evenement

Helaas moeten we jullie melden dat The Kick #26 van 12 maart NIET doorgaat. Dit vanwege de zojuist aangekondigde maatregelen rondom het Corona virus. Maar niet getreurd! We proberen deze editie zo snel mogelijk opnieuw te plannen en hopen jullie dan te zien. Je kaartje blijft geldig!

The Kick #26 - Eat this!

We trappen 2020 af met de 26e editie van The Kick! En wel met een uiterst smakelijke editie. Eten, een basisbehoefte met een belangrijke rol in ons persoonlijke en sociale leven. Meer dan ooit worden onze eetgewoontes en de voedselindustrie besproken in de media. Theorieën en discussies over hoe we moeten eten voor een gezonder leven én een gezondere planeet zijn het gesprek van de dag. En de manieren waarop eten op ons bord beland worden steeds innovatiever. De sprekers van deze editie zijn ieder vanuit hun eigen invalshoek met dit vraagstuk bezig.

De sprekers:

  • Kay van Mourik - Picnic: luisteren naar klanten zit in het hart van de werkwijze van innovatieve supermarkt Picnic. Kay is Lead Product Designer en neemt ons mee achter de (digitale) schermen.
  • Lisa Seebregs - Instock: bij Instock houdt iedereen van eten, maar niet van verspilling! Lisa vertelt tijdens The Kick #26 hoe Instock 365 dagen per jaar op een creatieve manier voedselverspilling letterlijk en figuurlijk op de kaart zet.
  • Suzan Hijink - What the food: Dilemma’s! Biologisch, vegan, light, ambachtelijk, bonus of suikervrij. Snap jij nog wat je moet kopen in de supermarkt? Suzan vindt het maar verwarrend. Deze verwarring inspireerde haar werk ‘What The Food’, dat o.a. te zien was tijdens Dutch Design Week.
  • Helen Kranstauber - Food Cabinet: Helen is voedselveranderaar en maakt zich hard voor het belang van gezonde en duurzame voeding. Ze inspireert, activeert als persoon én met haar campagnebureau Food Cabinet om in beweging te komen voor een voedselsysteem met toekomst.

Het reizende The Kick-circus land deze keer bij het Filmcafé in het CAB-gebouw aan de Cartesiusweg. Op deze plek komen bioscoop, jazzcafé en club samen. En met het thema 'Eat it!' wil je ook een bewuste hap verzorgen. We zijn dan ook blij met de buren van de locatie: restaurant Oproer verzorgt bijpassend veganistische happen en er zit bier uit Oproers brouwerij op de tap.

Een kaartje kost je slechts €5,-. De deuren gaan open om 17:30 uur, om 18:00 uur start de eerste spreker.

Volg The Kick via: Instagram, Facebook en Twitter. #thekick030

Bij Kaliber, Born05 en Greenberry tellen we de dagen af, we hebben er zin in!

The Kick

Delen met vrienden

Locatie

Filmcafé Utrecht

90A CAB-Rondom

3534 BE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen