€ 5

The Kick #26 - Eat this!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Filmcafé Utrecht

90A CAB-Rondom

3534 BE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
The Kick #26 Eat this! is een avond een avond vol gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Dit keer duiken we in de wereld van ons eten.

Over dit evenement

The Kick #26 - Eat this!

We trappen 2020 af met de 26e editie van The Kick! En wel met een uiterst smakelijke editie. Eten, een basisbehoefte met een belangrijke rol in ons persoonlijke en sociale leven. Meer dan ooit worden onze eetgewoontes en de voedselindustrie besproken in de media. Theorieën en discussies over hoe we moeten eten voor een gezonder leven én een gezondere planeet zijn het gesprek van de dag. En de manieren waarop eten op ons bord beland worden steeds innovatiever. De sprekers van deze editie zijn ieder vanuit hun eigen invalshoek met dit vraagstuk bezig.

De komende dagen kondigen we op onze socials aan wie onze gasten zijn. Mocht je ons nog niet volgen, dat kan via: Instagram, Facebook en Twitter. #thekick030

Het reizende The Kick-circus land deze keer bij het Filmcafé in het CAB-gebouw aan de Cartesiusweg. Op deze plek komen bioscoop, jazzcafé en club samen. En met het thema 'Eat it!' wil je ook een bewuste hap verzorgen. We zijn dan ook blij met de buren van de locatie: restaurant Oproer verzorgt bijpassend veganistische happen en er zit bier uit Oproers brouwerij op de tap.

Een kaartje kost je slechts €5,-. Haal deze nu voor jou en je crew, en blok jullie agenda’s voor de avond van 12 maart. De deuren gaan open om 17:30 uur, om 18:00 uur start de eerste spreker.

Bij Kaliber, Born05 en Greenberry tellen we de dagen af, we hebben er zin in!

Tot 12 maart.

The Kick

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Filmcafé Utrecht

90A CAB-Rondom

3534 BE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen