The Lead Your Future X Fem IT academy

Venster Acties

The Lead Your Future X Fem IT academy

Hoe maak ik van mijn eerste baan een persoonlijk succes? -> we geven je in deze masterclass wat tips & tricks over hoe bedrijven werken en

Door Lead Your Future

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 19 apr. 2023 16:00 - 18:00 CEST

Locatie

Hogeschool van Amsterdam - HvA Wibauthuis (WBH) 3b Wibautstraat 1091 GH Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

FemIT x Lead Your Future

Samen met Lead Your Future hebben zij de academy opgericht, waarbij drie masterclasses inbegrepen zitten. Voor wie is dit bedoeld?

Alle studerende vrouwen die iets in de IT doen en graag andere IT-vrouwen ontmoeten.

Alle studerende vrouwen in de IT die wat meer houvast willen op hun toekomst en wat willen leren over hoe het werkt in een bedrijf en hoe jij kan bijdragen met jouw skills.

Studerende vrouwen die iets anders doen dan IT, maar graag in contact komen met meiden die dit doen. Misschien ambieer jij zelf wel om deze kant op te gaan?

Masterclass: 'Hoe maak ik van mijn eerste baan een persoonlijk succes?'

Laten we even voorruit kijken in de tijd.. want het moment gaat er straks zijn dat je bent afgestudeerd en het werkleven van start gaat! Spannend, het begin van je carrière. Met je diploma op zak ga je op zoek naar een baan, maar waar moet je beginnen? Wat vind jij eigenlijk belangrijk in een functie? Welke richting wil je op? Hoe werken bedrijven intern? Hoe blijf je jezelf verder ontwikkelen?

Je wilt je carrière natuurlijk goed van start gaan en goed voorbereid beginnen. Wij willen je graag helpen door je voor te bereiden op je tijd na je studie en op je misschien wel eerste "officiële" baan! In de masterclass 'Hoe maak ik van mijn eerste baan een persoonlijk succes' geven we je:

Tips & tricks over hoe bedrijven werken

Handvatten over hoe je je netwerk binnen een bedrijf slim bouwt

Leren we je:

  • Hoe je voor jezelf mooie kansen kunt creëren als je bij hen gaat werken
  • Hoe je dynamieken in organisaties kunt gebruiken voor je eigen ontwikkeling en succes.

Wil je voorbereid zijn op je toekomst? Lead Your Future helpt je de kennis te geven, zodat je jezelf kunt versterken als het gaat om je toekomst. PS Je krijgt een certificaat als je alle drie de masterclasses voltooid hebt! Dit kun je gebruiken als jij later gaat solliciteren op een baan. Het staat super op je CV.

Ontmoeten we jou op 19 april in Amsterdam?

Over de organisator

Georganiseerd door
Lead Your Future