Donatie

The Legends We've Lost

Gepresenteerd door Bostheater Ommen
ALLE LEEFTIJDEN

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
The Legends We've Lost: A Tribute To 2016 and more!

Over dit evenement

Bostheater Ommen presenteert: The Legends We've Lost

Let’s Dance! We gaan iets nieuws doen in het Bostheater, en we hopen dat jullie het heel leuk vinden! Zaterdag 20 juni 2020 staat het Bostheater namelijk in het teken van The Legends We’ve Lost: A Tribute To 2016 and more! Het jaar (2016) waarin groten uit de wereld van de popmuziek zijn overleden. Waaronder David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire) en Glenn Frey (Eagles). Zij krijgen op 20 juni gezelschap van Michael Jackson, Aretha Franklin en Whitney Houston! Dat betekent nog meer hits en nog meer meezingen. Een groots muzikaal eerbetoon in een ruim twee uur durende non-stop show aan hen die ons ontvielen.

Billy Jean, Respect, I Wanna Dance With Somebody, Heroes, September, Purple Rain, Hotel California, Wake Me up Before You Go-Go, Space Odity, Wanna Be Startin’ Something, I Say A Little Prayer, Kiss, The Greatest Love of All, de lijst is oneindig!

In samenwerking met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge en The Pointer Sisters hebben we een fantastische band samengesteld. Nederlandse topvocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten.

The Legends We’ve Lost is een heerlijke zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan. Maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…

Omdat we dit graag samen met jullie willen delen zijn er Early Bird tickets voor € 17,50 tot uiterlijk 15 januari. Let wel: er is een beperkt aantal beschikbaar dus wees er op tijd bij. Op = Op. Daarna kosten de tickets € 22,- dus mis deze kans niet. En vergeet niet… samen uit is natuurlijk leuker dan alleen! Dus trommel je vrienden op en kom genieten van een mooie avond in het bos!

Restitutiebeleid

Alle kaartkopers hebben op 3 juni 2020 een e-mail ontvangen met informatie omtrent restitutie (kijk eventueel in je SPAM). Gedurende een periode van 30 dagen is het mogelijk om restitutie aan te vagen, dus tot en met 3 juli 2020. Hierna vervalt je recht op restitutie en gaan wij ervan uit dat we je in 2021 zien.

Update: Het heeft dus geen zin om nu nog restitutie aan te vragen. Deze worden niet meer verwerkt.


		Afbeelding van The Legends We've Lost
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen