Gratis

The Longest Day Trainingsride

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ride Out Amsterdam

22 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Fiets mee met het The Longest Day peloton met o.a. oud profs Steven de Jongh en Aart Vierhouten!

Over dit evenement

Ook dit jaar hebben de mannen van The Longest Day (met o.a. Johnny Hoogerland, Steven de Jongh, Michael Boogerd en Herman van der Zandt) op de langste dag van het jaar een extreem lange fietstocht gepland. In vorige edities reden ze op één dag door álle Nederlandse provincies, fietsen ze langs de gehele Hollandse kust of reden ze langs praktisch de hele Duitse grens.

Dit jaar blijft het niet bij ons kleine kikkerlandje maar rijden ze op één dag door maar liefst 5 verschillende landen. Dat vinden we bij Ride Out zo ontzettend tof dat we de mannen dit jaar gaan ondersteunen.

En voordat ze hun tocht volbrengen moet er getraind worden, veel getraind. Op zaterdag 2 mei starten we onze eerste 200 kilometer rit vanuit Ride Out samen met een paar klinkende namen uit het The Longest Day-peloton.

We verzamelen om 9:00 uur bij Ride Out en nemen nog een caffeine shot van onze buurvrouw Madame Cyclette en rijden om stipt 9:30 weg vanuit Ride Out.

We trekken richting de kust en rijden zo'n 100 kilometer alvorens we rond een uur of 13:00 terugkomen bij Ride Out waar er een broodje klaar staat. Voor de echte kilometervreters onder ons staat om 13:30 deel twee op het programma.

We rijden richting het Gooi voor de tweede 100 kilometer van de dag.

Om 18:00 komen we, moe maar voldaan, terug bij Ride Out. Daar proosten op het avontuur wat we hebben beleefd en gaan met een tevreden gevoel terug naar huis.

Wil jij fietsen met oud-profs zoals Rob Harmeling en Steven de Jongh? Of met NOS Sport-presentator Herman van der Zandt een rondje rijden? Meld jezelf dan snel aan voor een plekje in het peloton! De gemiddelde snelheid van deze ride ligt op ongeveer 30 kilometer per uur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ride Out Amsterdam

22 Stadionplein

1076 CM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen