€ 14,30 – € 136,44

The Model Convention 'BroodFabriek' Rijswijk 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Broodfabriek Expo & Eventcenter

12 Volmerlaan

2288 GD Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontmoet binnen één dag de belangrijkste scouts van de hele wereld en begin jouw modellen carrière op het aller hoogste niveau!

Over dit evenement

Ben jij een man of vrouw tussen de 13 en de 30 jaar en heb je altijd al model willen worden? Maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is dit je kans! Model Scouts Network haalt de agenten van dé top-modellenbureaus uit de hele wereld naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten. Op The Model Convention kun je ontdekt worden als model. Je mag je presenteren op de catwalk en twee foto’s laten zien. Als de agenten in je geïnteresseerd zijn, krijg je een zogeheten callback. De (inter)nationale modellenscouts zoeken op The Model Convention naar nieuwe gezichten. Dezelfde dag nog krijg je een antwoord op de vraag: “HEB IK HET IN ME OM MODEL TE WORDEN?!”. De (inter)nationale modellenscouts die op The Model Convention komen zijn betrouwbaar en werken internationaal op het hoogste niveau. Model worden? Doe mee met TMC!

Aanvang registratie: 09.30 uur

Aanvang The Model Convention: 11.30 uur

BELANGRIJK: Neem 2 foto’s mee of laat deze maken op zaterdag 9 maart. Zorg dat je pen en papier bij je hebt en laat onnodige waardevolle spullen thuis.

*De directie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of letsel.

Kijk op www.themodelconvention.com voor instructies en tips!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Broodfabriek Expo & Eventcenter

12 Volmerlaan

2288 GD Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen