The New Arrivals Proeverij | Verkerk Wijnimport

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

The New Arrivals Proeverij | Verkerk Wijnimport

De eerste New Arrivals Proeverij in onze nieuwe zaak! We presenteren twee nieuwe wijnhuizen en de laatste jaargangen van oude bekenden.

Door Verkerk Wijnimport

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 12 jun. 2023 12:00 - 17:00 CEST

Locatie

Enoteca Sprezzatura czaar peterstraat 91 1018 PD Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 5 uren
  • eTicket voor mobiel

Let op: *Dit evenement is uitsluitend bestemd voor personeel uit de horeca!*

Tijd voor een leuke primeur: onze eerste inloopproeverij voor professionals in Enoteca Sprezzatura! We introduceren een paar nieuwe wijnhuizen, nieuwe wijnen van wijnhuizen waar we al mee samenwerken en de nieuwste oogstjaren van oude bekenden.

Één van de wijnhuizen die we presenteren is St. Pauls uit Trentino, de kersverse opvolger van Kellerei Eisack. Kraakheldere, goed betaalbare wijnen van de bekende Südtiroler druivenrassen, maar met ook een paar aangename verrassingen!

Na jarenlang Franciacorta te hebben gevolgd zonder succes, hebben we nu eindelijk de buitengewone wijnen in huis van Franciacorta talent Nicola Gatta. Wars van conventies zijn Gatta’s wijnen zeer indrukwekkend en levendig, gemaakt zonder sulfiet en in samenwerking met, jawel, de maan.

Als speciale gast zal onze vriend en jong talent Mario Recchi Franseschini aanwezig zijn om zijn ongeëvenaarde wijnen uit het Offida gebied aan jullie te tonen. Mario heeft als jonge eigenaar van het wijnhuis de bescheiden druiven Pecorino en Passerina eigenhandig naar een zeer hoog niveau getild. Hoe hij dat doet, en hoe goed zijn wijnen tegen de tand des tijds bestend zijn zul je ervaren op de proeverij.

Noteer maandag 12 juni maar vast in je agenda.

Via de knop hieronder kan je jezelf en je collega’s inschrijven. Tot dan!

Praktische Info

Maandag 12 Juni 2023, 12:00 Tot 16:00 Sprezzatura, Czaar Peterstraat 91, 1018 PD Amsterdam

Over de organisator

Georganiseerd door
Verkerk Wijnimport

Verkerk Wijnimport is importeur van exclusieve Italiaanse wijnen voor de Horeca

De verkoop sluit binnenkort