€ 31,37

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Schaaf City Theater

48 Breedstraat

8911 GJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De carriére van The Osmonds startte al vroeg in de jaren 60 toen ze regelmatig in de Andy Williams Show optraden. Na zeven seizoenen dit te hebben gedaan begonnen de broers zelf te schrijven en te componeren wat een contract opleverde bij MGM records. Osmond Brothers

In 1971 resulteerde dat in een nummer één hit in Amerika met “One bad Apple”. In Nederland kwam het grote succes in 1972 nadat The Osmonds hadden opgetreden in “Eén van de Acht”, de quiz van Mies Bouwman. Bouwman verklaarde 41 jaar later in een interview aan het blad “Weekend”: “Ik zal het moment van optreden van de Osmonds nooit meer vergeten. Het publiek zat doodstil en vol verbazing te kijken naar de luidruchtige Donny Osmond en zijn muzikale broers”.

In één keer werden ze tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan tournees die hen rond de hele wereld zou brengen.

Het nummer, “Crazy Horses”, haalde de nummer 1 notering, de opvolger “Down by the Lazy River”, haalde eveneens de nummer 1 hitparade notering.

Daarna volgden er nog tal van hits als “Goin’Home, “One way ticket to Anywhere”, Hold her Tight”, “Love me for a Reason” en “Having a Party”.

Op 17 mei 1975 gaven de broers het laatste concert in Nederland en het voorprogramma werd toen verzorgt door Bolland & Bolland.
Nu na 42 jaar staat de band weer op Nederlandse bodem en zal een aantal concerten verzorgen waaronder in Schaaf City Theater Leeuwarden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Schaaf City Theater

48 Breedstraat

8911 GJ Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen