€ 9,59 – € 106,04

The Overkill festival 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sickhouse

Ariensplein 1

7511 JX Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Overkill is een 48 uren non-stop speels en meeslepend kunstfestival gericht op de impact van gaming en digitale cultuur op onze samenleving. Het festival bestaat uit een kunst-expositie, een selectie indie-games, een alternatief filmprogramma en vele activiteiten. Daaronder vallen workshops, masterclasses en lezingen, allen geprogrammeerd aan de hand van ons thema en gepresenteerd in een originele setting waarbij de hele ruimte deel is van de ervaring.

Het thema van 2018 is Onsterfelijkheid "Do you want infinite lives?" Game over: Do you want to continue? Do you want to save your lives? Start over, 1up, infinite health; Deze vragen worden regelmatig gesteld aan gamers. Uit de context van de video game gehaald lijken deze vragen surrealistisch. Maar als je kijkt naar de vele onderzoeken naar onsterfelijkheid en de vele volgelingen die ze supporten komt het ineens een stuk dichterbij de werkelijkheid.


Met video games (indie en retro), interactieve installaties, video projecties, VR, film program, muziek, workshops, lezingen, gamejam...


www.theoverkill.nl

facebook event

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sickhouse

Ariensplein 1

7511 JX Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen