Gratis

The Pilotgames Returns (EliteFit Members only)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nijverheidsweg 29a

3534 AM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na een succesvolle eerste editie vervolgen wij onze FuckyouFriday special. De strijd werd met een geweldige eindsprint nipt gewonnen door Team Brandhout. De komende editie zal bestaan uit maar liefst 11 teams van acht personen (4 dames en 4 heren).

Tijdens de eerste editie was het een behoorlijke drukte op de vloer. Dit zal deze editie anders zijn waardoor er meer overzicht is. Ook zal elk team gekoppeld worden aan een referee die alles scherp in de gaten zal houden. Verder hebben we qua parcours iets anders in petto dan de eerste editie. Het zal in ieder geval gaan om een variatie van snelheid, kracht en teamwork. De exacte invulling houden we geheim maar we zullen de nodige 'easter eggs' verspreiden zodat de captains toch voorbereidingen kunnen treffen met het team. Heb je al iets langs zien komen?

Winnen is prachtig, maar laten we niet vergeten dat we een community zijn die er voor elkaar is. We hechten er enorm veel waarde aan dat we een groeiende club mensen zijn die elkaar accepteren en helpen, ook al verschillen onze achtergronden. Het gegeven dat we samen een diversiteit aan mensen verbinden door middel van gezondheid zijn we enorm trots op. The Pilotgames is een initiatief om dit te waarborgen en zelfs te versterken.

De vorige keer gooide DJ Ricky Ricardo er heerlijke beats in om de sfeer aan te scherpen. Dit zal hij wederom doen. Ook komt the Bluzone2GO de catering verzorgen met hun overheerlijke gezonde gerechten. Hier staat een zachte prijs tegenover.

Programma

Zorg s.v.p. dat je op tijd bent. Om 18.30u zal er hoe dan ook gestart worden.

  • 18:00 - 18:30 Aanvang
  • 18:30 - 19:30 The Battle of the pilots
  • 19:45 - 22:30 Food, music and party!

So it begins...
Kortom een geweldig event waar je bij moet zijn als deelnemer, toeschouwer of als fijnproever! Mocht je niet geselecteerd zijn hopen we natuurlijk wel dat je je team komt aanmoedigen! Via de onderstaande knop kun je je inschrijven als gast. Via deze weg kunnen we inschatten op hoeveel toeschouwers we kunnen rekenen.

We kijken er enorm naar uit en hopen op een enorme animo, inzet en gezelligheid!

Met sportieve groet,

Team EliteFit

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nijverheidsweg 29a

3534 AM Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen