The Pollinators Tree Fest

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Natuurgoed Ziedewij

Noldijk 126

2991 VL Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bomen. Wat zouden we zonder ze moeten? Ze produceren zuurstof, slaan CO2 op, bieden nestplaatsen en voedsel voor vogels en insecten en ze laten je heerlijk tot rust komen. Omdat we meer bomen nodig hebben organiseren The Pollinators op 2 november in Rotterdam voor de tweede keer Tree Fest: Hét bomenplantfestival vol bomen, workshops, muziek, food en nog meer bomen.

Vorig jaar hebben we Mijnstadstuin in Amsterdam voorzien van 500 nuttige bomen en zijn er nog eens 500 bomen gedoneerd aan Greenpop in Zuid Afrika. Voor deze editie verhuist de hele Pollinators karavaan naar Natuurgoed Ziedewij in Barendrecht. Een prachtig groene locatie waar ze 10 hectare aan poldergebied willen omtoveren tot natuur- en belevingsgebied inclusief voedselbos- en tuin. Met de bomen die we met Tree Fest gaan planten maken we daar een mooie start mee!

Kom op Tree Fest beleven, doen, dansen, eten en genieten tijdens verschillende workshops, live muziek en hapjes en drankjes.

Ben jij ook een tree lover en kom je graag een boompje bijdragen aan de wereld? Koop dan alvast je ticket. Ga voor de goedkope early bird of koop een ticket inclusief donatie voor één van de bomen die we gaan planten.

Datum en tijd

Locatie

Natuurgoed Ziedewij

Noldijk 126

2991 VL Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen