The Power of Pleasure

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Laat je struggles los, ontdek de power van je genot en vind een diepere verbinding met jezelf, je lichaam en alles wat je doet.

Over dit evenement

Genot. Wat gaat er door je heen als je dat woord hoort? Misschien word je nieuwsgierig of juist een beetje ongemakkelijk. Het is een onderwerp waar we niet snel over praten. Terwijl genot juist zo belangrijk is om stress los te laten en lekker in je vel te zitten. Als je jouw genot, lichaam en seksualiteit leert begrijpen en er plek voor maakt in je leven, ervaar je elke dag meer zelfvertrouwen, plezier en ontspanning.

Herken je dit?

 • Je wilt dolgraag meer genieten van je eigen lichaam en seksualiteit.
 • In je hart voel je dat je een sensueel wezen bent, maar je weet niet goed hoe je dat op een fijne manier kunt uiten.
 • Je bent bang dat je het omarmen van je eigen seksualiteit leidt tot ongewenste aandacht.
 • Je merkt dat er ook schaamte of schuldgevoel in je vast zit over je lichaam en seksuele energie.
 • Je weet (of hoopt) dat er simpelweg MEER genot en plezier voor jou is weggelegd, maar je weet niet hoe je daarbij kunt komen.

En ook op gebieden die ogenschijnlijk niets met je lichaam of seksualiteit te maken hebben merk je dat 'je energie vast zit'.

 • Je voelt je vaak overweldigd door alle dingen die je moet doen.
 • Je bent perfectionistisch en dat zit je in de weg.
 • Je wilt uit je comfortzone en je toch veilig kunnen voelen.
 • Je verlangt naar balans in je leven, zonder dat je stil komt te staan.
 • Je doet veel leuke dingen, maar krijgt er toch niet genoeg energie van.
 • Je merkt dat je vaak het gevoel hebt dat je je moet ‘wapenen’, maar wilt dolgraag van die verharding af.

Eigenlijk wil je:

 • In flow zijn, dansen met het leven, genieten van je lichaam, ziel en creativiteit.
 • Je lichaam als meer kunnen ervaren dan ‘dat ding in de spiegel’ en echt kunnen genieten van al het moois dat jouw lichaam je brengt.
 • Meer manieren van self pleasure ontdekken, van masturbatie tot 'gewoon fijne dingen voor jezelf doen'.
 • Schaamte en schuldgevoelens doorbreken en op een hogere frequentie leven.
 • Je hart roept om een diepere verbinding met jezelf en je vrouwelijke essentie.
 • Je weet niet goed hoe jij jezelf op de eerste plaats moet zetten, maar wil het wel graag leren.- In het diepst van je ziel wil je eigenlijk gewoon heel graag ultiem genieten van alles wat je doet.

In jouw genot en seksualiteit schuilt een enorme kracht

Het gaat echt niet alleen maar over wat je doet in de slaapkamer (met jezelf of een ander). Meer pleasure in je dagelijks leven zorgt voor:

 • Meer zelfvertrouwen.
 • Een diepe rust in je lichaam en je hoofd.
 • Minder afhankelijkheid van anderen.
 • Meer positieve energie en meer zin om dingen te ondernemen.
 • Meer kansen zien én grijpen (misschien ga je nu eindelijk wel voor die promotie of dat eigen bedrijf).
 • Minder gevoelig voor prikkels.
 • Het gevoel dat je grip op je leven en je eigen energiehuishouding hebt.
 • Je zacht, warm en voldaan voelen, waardoor je makkelijker slaapt en minder stress ervaart.
 • Sprankeling in je leven.oe voelt het als ik je vertel dat er een duurzame oplossing is voor stress, schaamte, schuldgevoel en ja, zelfs trauma’s? Ergens in je hart weet je dat al.

Er is een diepere laag in jou beschikbaar. Misschien heb je dat intuïtief al wel eens gevoeld, maar lijk je de sleutel steeds niet te kunnen vinden. Je hebt al veel geprobeerd, van structuur aanbrengen tot mediteren. Het helpt allemaal een beetje, maar niets raakt echt de kern.

Waar je naar op zoek bent is genot. Het Engelse woord pleasure is eigenlijk nog mooier, want dat is een combinatie van plezier, genot en levensvreugde. En dat is precies wat de The Power of Pleasure training je brengt.

Het is voor vrouwen in de laatste paar eeuwen helemaal niet zo vanzelfsprekend geweest om pleasure te omarmen. En ook in de huidige tijd wordt de vrouw vaak nog afgebeeld als een ‘ding’ en zijn er ongeschreven regeltjes voor ‘hoe een vrouw zich moet gedragen’, waardoor je belangrijke kanten van jezelf nooit leert ontdekken. Misschien is jouw genot voor je gevoel zelfs van je afgenomen, doordat iemand jou tegen je wil in heeft aangeraakt of geïntimideerd.

Dit is waarom het ook nu nog als een taboe kan voelen. Tijd om dat te doorbreken, jezelf in je diepste kern te leren kennen en

Waar gaat de training op in?

We doorbreken samen eeuwenoude patronen en taboes en claimen ons genot, ons lichaam en ons leven weer voor onszelf. Fuck the patriarchy! We kijken op verschillende niveaus naar genot en jij leert:

- Module 1 : Vanuit Sensualiteit leven – je zintuigen gebruiken en je lichaam ervaren in plaats van constant te oordelen. Leer genieten van je tenen tot je kruin en daar helemaal in op gaan.

- Module 2: Ontvankelijkheid en overgave – leer de geheimen van de magnetische kracht van het vrouw-zijn en vind op een veilige, plezierige manier jouw weg naar leven vanuit overgave.

- Module 3: De Wilde Vrouw in jou omarmen – schaamteloos en ongeremd durven zijn in je seksualiteit, lichaam en zelfexpressie. Durf jezelf helemaal te laten zien zoals je bent!

- Module 4: Self pleasure – Ontdek hoe je genot kunt toelaten in je leven. In de slaapkamer én daarbuiten. Vind een diepere verbinding met jezelf, je lichaam en uiteindelijk ook een seksuele partner.

Ik ga je inzichten geven uit de psychologie, tantra en psychologie. Ik heb 15 jaar aan diploma's en ervaring in deze drie velden en weet zeker dat ik je kan helpen pure joy en genot te ervaren in jouw lichaam en leven, op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren. Het mooiste? Na deze training kun jij het helemaal zelf en het werkt door in alle aspecten van jouw leven! Van spetterende seks tot gewoon meer balans in je dag vinden, en van je liefdesleven tot je werk.

BONUS!

Bonusmodule: Trauma release – Je krijgt handvatten mee om op een veilige manier zelf thuis (een begin te maken met) het loslaten van trauma’s uit het verleden, zodat genot weer kan gaan stromen.

Dit hoe het werkt

- Er zijn 4 modules + een bonusmodule. Sommige modules bestaan uit twee delen.

- Elke dag krijg je ongeveer 50 stories + 1 à 2 extra fotoposts met oefeningen en inzichten. Het kost je ongeveer 30 minuten per dag om deze te bekijken.

- De stories worden per module bewaard in de hoogtepunten. Ze blijven een maand online. Je kunt het dus in je eigen tempo volgen en je mist niets.

- Via e-mail ontvang je een e-boek met de lesstof en extra oefeningen, waar je jouw leven lang opnieuw gebruik van kunt maken.- Ik doe 2 Livesessies, op dinsdag 22 oktober en dinsdag 29 oktober van 16 uur - 17 uur. Hier kun je ook vragen voor insturen, en er is gelegenheid om met een aantal mensen live in gesprek te gaan.

Gaan we het hebben over masturbatie?

(Ja, ik zeg het maar even heel plat. Haha.)

Yes, je gaat ook alles leren over self pleasure, waar masturberen zeker bij mag horen. En over dat onderwerp zal ik je zeker ook tips en technieken geven. Maar we gaan ook diep in op de energie die onder seksualiteit, sensualiteit en genot ligt. Je gaat jezelf écht leren kennen, zodat je tijdens seks (met jezelf of een ander) en ook gewoon in het dagelijks leven een onwijs diepe verbinding gaat ervaren met je lichaam en sensualiteit.

Maar genot omarmen gaat over zoveel meer:

 • Als je ongeremd en schaamteloos durft te zijn in de slaapkamer, durf je dat ook op andere momenten.
 • Als je je zintuigen leert gebruiken, wordt elk moment van je leven een kans om iets moois te ervaren.
 • Als je leert vanuit genot te leven, leer je ‘ja’ zeggen op het leven. Je durft nieuwe uitdagingen aan en vraagt om wat je nodig hebt.
 • Als je eraan gewend raakt jezelf te omringen met ervaringen die voor jou pleasurable zijn, kunnen anderen minder makkelijk over je grenzen gaan.

Misschien is het allerbelangrijkste wel dit: je voelt je LEVEND. Zonder dat je ook maar een centimeter van jezelf daarvoor hebt hoeven opofferen.

Altijd als ik vrouwen deze technieken leer, zijn ze verbaasd over hoe natuurlijk het voelt.

Ergens is er een gevoel van herkenning: dít is waar ik al zo lang naar op zoek was! Het is het ontbrekende puzzelstukje. Het deel van onszelf waar we nooit iets over geleerd hebben, omdat er zoveel kracht in schuilt. Een vrouw die haar genot omarmt is een force of nature.

Als jij jouw pleasure leert omarmen staat er niets in de weg van jouw dromen.

Ben je er klaar voor om de geheimen van jouw vrouwelijke kracht en genot te ontdekken? Doe dan mee! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, Queen!

Liefs, Nien

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen