Gratis

The Power of Wireless Audio - relatiemiddag Audio Reality

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Audivers

Markerkant 13 - nummer 10

Gebouw Het Element

1314 AN Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Er is heel veel mogelijk met audio op events. Met de SIPP technologie,:draadloze headsets met mobiele zender, kunt u sprekers laten rondlopen over een evenement, u kunt “zeepkistsessies” opzetten midden op het event zonder dat mensen die geen belangstelling hebben hier last van hebben, u kunt het publiek verdelen in groepen en elk hun eigen presentie laten horen, de sales mensen krijgen een andere boodschap dan het marketing team (bijvoorbeeld). Mensen kunnen sessies/sprekers kiezen en je hoeft niet te verkassen naar parallel zaaltjes. Gaaf hè? En het enige wat u hoeft te doen is ons bellen om het te regelen!

Omdat we het liefst iedereen een demo willen geven en de vele mogelijkheden live willen laten zien, organiseren we een relatiemiddag met als thema: The Power of Wireless Audio. Je/u bent van harte welkom in Almere op 6 november vanaf 14.30 met diverse workshops, demo's, gelegenheid voor contact en uiteraard een hapje en drankje verzorgd door ons.

Programma:

14.30 Ontvangst bij Audivers in Almere met een lekker gezond drankje
14.45 Welkom door Roland Janssen, Sendux Audiovisueel
15.00 Keynote spreker Maarten Smits, directeur van Final Holding presenteert The Power of Audio. Samen met Mark Huinder, directeur van Solosound vertelt hij over nieuwe elektrostatische luidsprekers en draadloze audio-oplossingen. Leen Hogenes, directeur van Audivers demonstreert de toepassingen van draadloze audio en vertelt over RFID toepassingen.
15.30 Workshop rondes:
1. Minithema tour met headsets, je ontmoet interessante leveranciers uit de eventbranche
2. Kies je performance: in de grote zaal zijn drie presentaties tegelijkertijd en je bepaalt zelf waar je naar luistert en kijkt
3. 3D audio, we laten je 3D geluid beleven in optima forma, o.a. optreden van De Gasten: bassist Maarten Wallinga en gitarist Hans Jus d’Orange.

17.00 - 18.00 Borrel met hapje en sapje en maak kennis met elkaar!

Voldoende gratis parkeerplaatsen, u ontvangt de bevestiging na aanmelding per e-mail.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Audivers

Markerkant 13 - nummer 10

Gebouw Het Element

1314 AN Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen