THE PRIDE BUSINESS COCKTAIL

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Sofitel Legend the Grand Amsterdam

197 Oudezijds Voorburgwal

1012 EX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
POWERED BY THE PRIDE BUSINESS CLUB

Over dit evenement

Samen met jullie gaan we opnieuw naar het strand! Deze keer wanen we ons in de Caribbean en gaan we heerlijk achterover leunen onder het genot van feestelijke Antilliaanse beats, bites & drinks.

Op vrijdag 6 augustus 2020 nodigen we jullie graag uit voor The Pride Business Cocktail bij Hotel Sofitel Legend The Grand. Helaas moeten we nog wel 1,5 meter afstand houden van elkaar en kunnen daarom niet het normale aantal gasten ontvangen. Dit lossen we deels op door met time-slots te werken, maar helaas zullen we niet iedereen blij kunnen maken.

SESSIES:

Sessie 1: 16:00 - 18:00

Sessie 2: 18:30 - 20:30

*Maximaal 60 personen per sessie.


		Afbeelding van THE PRIDE BUSINESS COCKTAIL
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Sofitel Legend the Grand Amsterdam

197 Oudezijds Voorburgwal

1012 EX Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Pride Amsterdam

Organisator van THE PRIDE BUSINESS COCKTAIL

Pride Amsterdam is een festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Een weekend per jaar bepalen LHBT’s (Lesbisch, Homo, Biseksueel en Transgender)  in de hoofdstad de norm. Opa’s en oma’s met kleinkinderen in het roze gekleed en mensen met t-shirts als “my best friend is gay” of “gay for a day” zijn door de hele stad te zien. Het feit dat wij onze individuele vrijheid zo open en gezamenlijk met de rest van de stad kunnen vieren maakt dat veel grotere Prides als New York, Madrid en São Paulo jaloers zijn op Amsterdam.

 

Pride Amsterdam 2020 vindt plaats van 25 juli t/m 2 augustus 2020. Voor meer informatie zie onze website www.pride.amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen