The Rising Sun Experience

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kan jij de komende periode wat meer licht in je leven gebruiken? Dan is de digitale adventskalender écht iets voor jou!

Over dit evenement

The Rising Sun Experience digitale adventskalender is een prachtige afsluiting van 2020. Het helpt jou met een opgewekt gevoel de nieuwe dag te beginnen, zelfkennis te vergroten en onbevreesd te kunnen groeien!

29 NOV - 24 DEC 2020

Idodidid presenteert The Rising Sun Experience

www.idodidid.com

In 2020 is alles anders. Misschien voel je jezelf moedeloos en minder veerkrachtig. Je hebt echter een keuze: je bekijkt de veranderde wereld met een sombere blik, of je kiest voor een (ondanks alles) meer liefdevolle houding en hebt vertrouwen.

Misschien wil je dit laatste wel maar mis je op dit moment gewoon even de kracht en inspiratie om daartoe te komen. Dat is heel begrijpelijk. Er komt namelijk nogal wat op je af in deze turbulente tijd. De digitale The Rising Sun Experience adventskalender biedt uitkomst. Dagelijks ontvang je een inspirerende (video) motivatie in aanloop naar het Kerstfeest!

LAAT DE REST VAN DIT JAAR WAT MEER LICHT TOE IN JE LEVEN

Begin straks het nieuwe jaar opgewekter door allereerst het oude jaar zo bewust mogelijk te eindigen. Dat zou mooi zijn. Met deze digitale adventskalender helpen we je een aardig eindje op weg.

Iedere ochtend ontvang je VANAF ZONDAG 29 NOVEMBER een inspirerende videoboodschap. Korte verhalen worden afgewisseld met motiverende opdrachten, inspirerende ideeën, pakkende yogasessies, gangbare meditaties en interessante tips. De 26 ochtenden vormen tezamen de perfecte afronding van 2020 en maakt dat je 2021 energieker zult beginnen!

De opnames en lengte van de opdrachten variëren van 5 minuten tot een kwartier. Je bepaalt zelf het tijdstip waarop je de video wilt bekijken.

In de loop van iedere dag ontvang je een tekstboodschap waarin we terugblikken op de ochtend en tevens vooruitkijken naar de dag van morgen. De nieuwe dag beginnen met de adventskalender is een soort van koffiemomentje voor jezelf. Het helpt je de dag door.

De laatste ochtend (donderdag 24 december) is er een speciale uitzending. We eindigen de adventsperiode met een digitaal live concert en meditatie!

Voor wie is The Rising Sun Experience interessant?

Man, vrouw of onzijdig: iedereen die wat meer verdieping in zijn of haar leven wil integreren heeft baat bij dit pakket. Deze immateriële adventskalender is voeding voor lichaam en geest. Het helpt je om in deze belangrijke periode de aandacht naar binnen te keren. Door deze digitale ervaring bewandel jij het pad richting de zonnewende en het kerstfeest zelfbewuster. Het nieuwe jaar begin je daardoor met de juiste intentie.

Onze tip: misschien is er iemand in je directe omgeving die wel een dosis zonne-energie kan gebruiken. Het is een mooi cadeau om weg te geven!

HOE GAAT HET IN Z’N WERK?

Na aanschaf van het ticket ontvang je per mail verdere informatie. In de week voorafgaand aan 29 november sturen we je een uitgebreide briefing. Wat je nodig hebt is een smartphone met Instagram en iedere ochtend toegang tot het internet.

De prijs van The Rising Sun Experience adventskalender is € 45

Actie! Wanneer je voor donderdag 12 november 12:00 uur besteld krijg je 20% korting. Misschien wil jij dit iemand wel cadeau doen? Wat een briljant idee! :-)

Meer over The Rising Sun Experience

The Rising Sun Experience is voor mij (Iddo) een jarenlange traditie om de nieuwe dag waardevol te beginnen. De rijzende zon is mijn grootste bron van inspiratie. Tijdens het krieken van de dag bepaal ik de juiste intentie voor de nieuwe dag. Het helpt me met een opgewekt gevoel de nieuwe dag te beginnen, zelfkennis te vergroten en onbevreesd te kunnen groeien. Deze kennis wil ik graag met jou delen!

Wat is dat precies, een adventskalender?

De advent is in het christendom de benaming voor de aanloopperiode naar kerst. Met de adventskalender wordt van oudsher in huiselijke kring toegeleefd naar de kerst. Iedere dag opent zich een venster. Het is een teken van hoop en verbinding.

Toch nog vragen?

Neem gerust contact op!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen