€ 11,08

The Rising Sun Experience ~ equinox

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kralingse Bos

Langepad 30

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de equinox viering zijn we één met de rest van de wereld. De nieuwe energie van de opkomende zon gebruiken we tijdens de Parkenmaand om opborrelende ideeën vorm te geven en met elkaar al wandelend over een groener Rotterdam na te denken. We eindigen bij de nieuwste aanwinst van Rotterdam: sustainable mini-mall OASE.

www.idodidid.com

__________

23 SEP - 07:00 UUR

Idodidid presenteert The Rising Sun Experience

__________

De zonsopkomst is een magisch moment. De rijzende zon geeft je de scherpte van geest om de écht belangrijke dingen te onderscheiden van futiele zaken. ‘The Rising Sun Experience’ van Idodidid is een verkwikkende ervaring.

Maandagochtend 23 september is precies tijdens zonsopkomst de equinox. De zon staat loodrecht boven de evenaar en overal op aarde is het even lang licht. Dit moment van gelijkwaardigheid schept een band.

De zomer van 2019 is het beginpunt van een wereldwijd zichtbaar wordende verandering. Zorgen over het klimaat zijn luider hoorbaar. De roep om een eensgezinde verandering is duidelijk verstaanbaar. Het begin van de herfst is een goed moment voor reflectie.

Omdat echt wezenlijke veranderingen dicht bij huis beginnen nodigen we je uit om mee te wandelen.

Wat is precies plan de campagne?

Om 07:00 uur verzamelen we op het strandje bij het Kralingse Bos. Na een korte inleiding wandelen we de opkomende zon tegemoet. We genieten van het veranderende licht en het mooiste stadspark van Rotterdam.

We eindigen bij sustainable mini-mall OASE. Na een korte kennismaking met deze inspirerende plek is er voor eigen rekening koffie en een ontbijtje. Met een opgewekt en vitaal gevoel ben je na afloop van deze zonsopkomst ervaring helemaal ready voor een nieuw seizoen. Je weet wat je te doen staat.

__________

De prijs is € 10

De prijzen zijn exclusief service kosten.

Tip: voor de liefhebber van een magische ervaring.

Contact: info@idodidid.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kralingse Bos

Langepad 30

Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen