€ 8,50

The Road To Denial:

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Culture Stage De Pul

Kapelstraat 13

5401 EC Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Celine Rae & MacNaus: THE ROAD TO DENIAL (releaseparty)

Over dit evenement

Celine Rae & MacNaus presenteren THE ROAD TO DENIAL. Op deze avond presenteert het duo hun debuut EP met een te gekke live show.

Celine Rae & MacNaus is een Indie Pop/Rock duo uit Noord-Brabant. Hun sound wordt gekenmerkt door meerstemmige melodieën, catchy lyrics met een bijtende aard en pakkende riffs. Beide zingen en spelen gitaar. Het duo heeft elkaar op de middelbare school leren kennen, en al snel werd duidelijk dat ze een goede muzikale connectie hadden. In 2012 wonnen zij, met een eigen geschreven nummer de Brabantse muziekcompetitie ‘Orion Music Awards’, en al snel volgden voorprogramma's voor 'Tim Akkerman' en 'Coldplace' . Sindsdien zijn ze nagenoeg onafscheidelijk muzikaal bezig.

Celine Rae & MacNaus staan voor het vertegenwoordigen van ieders persoonlijke identiteit. “Wees niet bang om jezelf te zijn en laat je niet tegenhouden door de meningen van anderen. We willen graag de mentale gezondheid meer bespreekbaar maken door het creëren van muziek die taboe onderwerpen bespreekt zoals pesten."

Celine Rae & MacNaus neemt u deze avond mee op een avontuur. Hoe kwamen ze op het idee voor de EP? Hoe is het album tot stand gekomen? Hoe ziet de aanloop naar de release eruit? Het duo laat het u allemaal zien.

De EP wordt ook tijdens de release party aangeboden. Na de live-show zal het duo zelf in de entreehal aanwezig zijn om jouw EP te signeren en foto's te maken.

Alleen op deze avond betaald u geen € 12,00 , maar slechts € 8,00.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Culture Stage De Pul

Kapelstraat 13

5401 EC Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen