Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

The Roar - Showcase Festival

Tolhuistuin

Zaterdag 21 september 2019 van 15:00 tot 20:00 (CEST)

The Roar - Showcase Festival

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Regulier 21 sep. 2019 Gratis  

Deel The Roar - Showcase Festival

Evenementdetails

The Roar: Muziek-events met een vrouwelijke line-up! Gratis toegankelijk.

The Roar Events organiseert muziek-events met een vrouwelijke line-up en heeft de ambitie hét showcase-podium voor vrouwen te worden. In de line-up van festivals staan nog steeds veel meer mannen dan vrouwen en The Roar wil daar wat aan doen. “Op een positieve manier”, aldus initiatiefneemster Liesbeth Hans, “ namelijk met een mooi festival waar we vrouwelijk muzikaal talent een serieus podium bieden.” In de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord vindt op 21 september de eerste editie plaats en iedereen is welkom!

Line-up:
Lewin
Maddy Moreah
Aïcha Cherif
Rose Marin
Charlotte Beerda

Lewin:
‘Lewin’ is een frisse start voor muzikant Jara Holdert. In haar teksten gaat ze op zoek naar een genadeloze eerlijkheid, in haar composities zit een speelsheid die zowel banden heeft met het vakmanschap van de grote songwriters uit de jaren zestig en zeventig, als met de exploratiedrang van moderne, eigenzinnige artiesten zoals Laura Marling, Big Thief en The Weather Station.

Maddy Moreah:
Maddy Moreah (Madeleine Ruijter) is een Amsterdamse muzikant die met haar band elk podium kan omtoveren tot een warme zomermiddag. Maddy Moreah brengt soul, hip-hop, jazz, funk en pop samen in een meeslepende live show waar zowel op gedanst als gechilled kan worden. Metaforische teksten, een warm stemgeluid en zwoele harmonieën. Laat je meeslepen door onverwachte melodieën, verrassende grooves en wholesome-vibes! Maddy is dit najaar ook te zien als act van de Popronde.

Aicha Cherif:
Alternative rockband Aïcha Cherif is terug van weggeweest. Je kent haar van rauwe gitaren, melancholische melodieën en eigenzinnige nummers die ze op 21 september vertolkt naar een akoestische set. In 2016 won Aïcha Cherif (solo) de finale van de Kunstbende wat haar carrière versnelde. Met haar band nam ze deel aan de Popronde (2017) en was ze support act van onder andere Trixie Whitley, Qeaux Qeaux Joans en Chantal Acda. Ze heeft gespeeld op festivals als Pinkpop, Lowlands, Valkhof Festival, Bruis en Zomerparkfeest.

Rose Marin:
Rose Marin haar muziek is een fusie van folk, country en pop. Met haar kleurrijke stem en manier van spelen creëert ze een unieke sound. Haar krachtige persoonlijkheid wordt vertaald naar een dynamische set waarin ruimte is voor verschillende klanken. Met inspiratiebronnen als Donovan Woods, Jack Johnson en Chris Stapleton weet ze op een vrije manier feilloos de gevoelige snaar te raken.

Charlotte Beerda:
Woordkunstenares Charlotte Beerda zal tijdens The Roar elke muzikant inleiden met haar krachtige en liefdevolle woorden. Haar zinnen zijn beeldend. Ze trekt met vluchtige woorden op en zoekt voor verloren gevoelens een thuis. Haar lichamelijke expressies tijdens het voordragen zijn muzikaal en meeslepen. De woorden mogen dóór je heen gaan. Raakt het?

Meer informatie over de muzikanten of interesse om als booker/programmeur op het event te komen? Neem contact met theroarevents@gmail.com.

Heb je vragen over The Roar - Showcase Festival? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuin
Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland

Zaterdag 21 september 2019 van 15:00 tot 20:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Tolhuistuin is een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam. 
Tolhuistuin biedt via kunst een podium aan nieuwe verhalen van grootstedelijke makers aan de hand van een veelheid aan disciplines.
Met meer dan 40 culturele ondernemers bespelen we het voormalige Shell-terrein dat diverse architectonische, historische panden en een idyllische tuin beslaat.
Er zijn concerten van Paradiso Noord in de concertzaal en eten en drinken bij café-restaurant THT

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.