€ 25

The ROAST Of…YOU!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Doctor Jan van Breemenstraat 1

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vanaf je geboorte wordt je persoonlijkheid in interactie met je omgeving opgebouwd. Maar je bent niet je persoonlijkheid, je hébt een persoonlijkheid. Vandaag strippen we je genadeloos van al je onbewuste drijfveren, blinde vlekken en valkuilen. Geen zorgen, we bouwen je ook liefdevol weer op ;-).

Dit doen we op basis van de next step in personality testing: de Project Insides Scan. Onnavolgbaar brengt het JOU op het allerdiepste niveau van je psyche in kaart. We beloven je: zoiets heb je nog nooit meegemaakt..

Zin in een bijzondere middag vol fun en praktische levenstips? Kom alleen of neem je vrienden mee! Drankjes inclusief!

Programma
14:30 – Ontvangst
15:00 – Start
17:00 – Drinks

Begeleider deze middag is psycholoog en bedrijfskundige Joel aan ’t Goor. Hij is oprichter van Project Insides en daarnaast CEO van Business Leaders (het grootste sector overschrijdende netwerk voor CEO’s van grote en middelgrote bedrijven in Nederland en België) dat hij op zijn 29e startte. Zijn kracht ligt in de combinatie van een diepe kennis van mensen, ondernemerschap en business. Hij daagt je uit verantwoordelijkheid te nemen en daadwerkelijk zelf achter het stuur te gaan zitten van je geluk, creaties, relaties en de maatschappij waar je in leeft. Volgens hem de weg naar een mindblowing bestaan, zakelijk succes én een betere wereld.

www.projectinsides.com
Facebook event

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Doctor Jan van Breemenstraat 1

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen